X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

niwiem czy ktoś to zauważył ale najwiekszym błędem twórców bijącym wszystko inne jest postac Moiry która wystepuje w X3 i First Class. te filmowo dzieli jakos 50 lat a Moira w tych filmach jest w podobnym wieku mimo że nie jest nawet mutantem (gdyby było jak trzeba to w X3 wyglądałaby tak staro jak Xavier), tego błędu nieda sie nawet wytłumaczyc. wszystkie filmy sa ze sobą powiązane, kanoniczne (może tylko poza Genezą) więc nikt mi niewmówi że te tytuły niemoga miec nic ze sobą wspolnego a na takie niedociągniecia twórcy niemoga sobie pozwalac.

ocenił(a) film na 8
sumi_88

Może po prostu dobrze się trzyma ;)

sumi_88

Istniej teoria, że Moira z X3 jest córką Moiry z First Class, tak samo jak Emma Frost z Genezy jest córką Emmy Frost z First Class. Według mnie takie coś naciąganie można wytłumaczyć. ;D

Dla mnie jest inna największa nielogiczność. - BOLIVAR TRASK!!!
W X3 jest to czarnoskóry wysoki facet, zaś w DoFP jest to białoskóry karzeł. Musisz przyznać, że jednak cię pobiłam. ;)

cloe4

Warto zauważyć, że nie podano imienia tego czarnoskórego ani w filmie ani w napisach końcowych, więc można stwierdzić, że to ktoś inny.

hr_dooku

Niby tak, ale jak pojawia się w filmie X3 Mystique, jakiś urzędnik mówi, że przemieniła się w Traska i wskazuje na tego czarnoskórego faceta. Mi się zdaje, że to zbieżność nazwisk, w końcu w jak w Polsce się powtarzają, to czemu nie w USA ;)

ocenił(a) film na 9
cloe4

Nawet w komiksie Trasków było wielu ;P

Dealric

Możliwe. ;)
Dla mnie to tylko zbieżność nazwisk.