X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

...i to śmiało. ona ma w sobie tyle seksu co żelazko

ocenił(a) film na 8
diana6echo

http://www.youtube.com/watch?v=O6K_9DrhWg4

Pozdro.

ocenił(a) film na 7
pearleaf

i co tam niby jest? bo jakos nie mam ochoty klikac na jakis durny filmik

diana6echo

hahaha dobry tekst...a filmik nudny ..obejrzałam 2 sekundy

pearleaf

Jakaś taka gruba.

ocenił(a) film na 10
Dangeris

gruba? chyba kształtna, lubisz wieszaki znaczy sie? :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
maklejn

brzydka nie jest, no ale nijak pasuje na Mystique

ocenił(a) film na 7
diana6echo

widziales ja bez makijazu?
potwór

ocenił(a) film na 7
maklejn

dlaczego wszyscy uparcie twierdzą, że jestem facetem? oO

ocenił(a) film na 7
diana6echo

łosz kur.. sory Charlie ;D
jo żym nie zouwożył

maklejn

masz może link gdzie jest bez makijażu

ocenił(a) film na 7
maklejn

Janki sie oburzyły? ;]

diana6echo

Pamiętam pewną "akcję" na przejściu dla pieszych. Stoję i czekam na zmianę świateł, obok mnie przeciętna z twarzy blondynka z warkoczem. Sęk w tym że może z twarzy wyglądała na przeciętną a według niektórych nawet brzydką, co nie zmienia faktu że wysportowana była jak ta lala. Kobieta nie musi być super ładna, wystarczy że o siebie dba

ocenił(a) film na 10
diana6echo

Wiadomo, każdemu co innego się podoba, ale dla mnie ona jest bardzo seksowna - właśnie obejrzałem zwiastun do "House at the End of the Street" i prezentuje się tam bardzo ładnie. A zresztą nieważne czy seksowna czy nie, ważne, że jest rewelacyjną aktorką.

ocenił(a) film na 7
VisitorQ

pozwolę sobie zachować odmienne zdanie :)

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
diana6echo

Chciałbym zobaczyć Dianę i Karolcię jak wyglądają.
Tu powinni faceci oceniać czy dana kobieta jest seksowna, a nie inne kobiety.
Nie mi oceniać czy jakiś facet jest przystojny, bo nie mnie ma się on podobać.
No chyba, że Diana i Karolcia to les...

ocenił(a) film na 7
deamon82

no tak, bo kobieta nie może obiektywnie ocenić wyglądu drugiej kobiety.. dzieciaku, dorośnij
poza tym napisałam wyraźnie, że niunia brzydka nie jest.. tylko że ma seksapilu tyle co toster.. wiesz co t seksapil? chyba nie.

ocenił(a) film na 10
diana6echo

Czemu dzieci mają tendencję do wyzywania innych ludzi na forach od dzieci? I w dodatku nie czytają dokładnie czyichś postów, a zarzucają to przedmówcy?
Jakbyś była taka mądra to byś wiedziała, że synonimem słowa seksapil jest seksowność.

ocenił(a) film na 7
deamon82

nie rozśmieszaj mnie smarku. jesteś typowym chłoptasiem - dla ciebie każda para cycków jest ładna a gdy jakaś kobieta powie o innej że do najpiękniejszych nie jest to od razu krytykowana jest wyzywana od paszczurów i lesbijek, a to właśnie napisałeś powyżej.. zaiste, to bardzo dorosłe. idź się po masturbuj pod zdjęciem laski której nigdy nie pomacasz :]

ocenił(a) film na 10
diana6echo

Już nie raz rozmawialiśmy przy okazji różnych części X-Men, i wiem że nie jesteś starsza ode mnie.
,,niunia" - to jest słownictwo dorosłej kobiety.
,,dorośnij" - to słowo zawsze uzywane jest na forach przez tych, którzy sami nie mają jeszcze 30 lat.

ocenił(a) film na 7
deamon82

nie odwracaj teraz kota ogonem, bo dyskusja dotyczy tego twojego dziecinnego podejścia do kwestii tego kto kogo ma prawo ocenić, a według ciebie, co jasno napisałeś, jeśli kobieta ocenia negatywnie wygląd innej kobiety to na pewno jest sama brzydka i do tego jest lesbijką. to napisałeś. tylko co uroda, a już w szczególności orientacja seksualna mają do tego, hmm? podzielisz się swoimi "przemyśleniami" "dorosłego" człowieka? jesteś małomiasteczkowym wsiokiem skoro piszesz, a co gorsza, myślisz w ten sposób

ocenił(a) film na 10
diana6echo

Strzelaj dalej, bo narazie same pudła, może z czymś trafisz.
30-latek z Warszawy.

Ja pisałem, że chyba, a ty już mi wmawiasz, że i to, i to..śmieszna jesteś, i właśnie próbujesz się dowartościować pisząc w internecie, iż Lawrence nie ma w sobie seksu.
Co ma orientacja, to że gdybyś była lesbijką, to bym jeszcze zrozumiał, jeśli jesteś hetero, to patrz wyżej.
Faceci heteroseksualni nie wchodzą, i nie zakładają tematów o innych facetach: ależ on mało pociągający...

ocenił(a) film na 7
deamon82

niuniek, to ty mi zarzucasz lesbijstwo i robisz aluzje do mojego wyglądu - jesteś debilem czy specjalnie pobierałeś lekcje? a może nie pamiętasz co napisałeś, hmm?
i co ma orientacja seksualna do tego czy ktoś jest zdolny do oceny wyglądu drugiej osoby? ogarnij się bo masz podejście jak typowy homofob i to ty leczysz kompleksy próbując udowodnić chyba tylko sobie że jesteś hetero, w co wątpię
faceci nie zakładają wątków o innych facetach? nie? lol, to ty chyba nie zaglądasz na te fora, bo ja nie raz widziałam wątki założone przez facetów na forach np Brada Pitta, Pattinsona czy innego telewizyjnego amanta i wiesz co? zawsze brzmiał w stylu "ja nie wiem co te laski widzą w tym kolesiu" i po tym najczęściej aktor był opisywano jako gejoza, że klate ma namalowaną itp...

niuniek, zanim znowu pieprzniesz głupotę, pomyśl, a jeśli nie masz czym myśleć, o czym właśnie znowu się przekonałam bo jesteś zaściankowym chłopkiem z mózgiem między nogami, to nie pisz..

ja na tym skończę dyskusję, bo nie ma sensu rozmawiać z takim zakompleksionym połciem mięsa, który sam obraża rozmówcę, ale gdy jego się obraża to już wielka krzywda się dzieje biednemu chłopaczkowi

jesteś żałosnym, malutkim heteryczkiem i wiesz co, dla ciebie mogę być lesbijką, choć wolę facetów, tfu! MĘŻCZYZN a nie takich umysłowych pokurczy jak ty - ja mam większe szanse na wyrwanie laski niż ty :D

ocenił(a) film na 7
deamon82

ps
daruj sobie pisanie do mnie ćwoku. od tej pory będę cię ignorowała bo masz gówno we łbie

ocenił(a) film na 10
diana6echo

Żenada, kiedyś miałaś więcej oleju w głowie niż dzisiaj. Dziecinny język i prostackie słownictwo w stosunku do innego forumowicza.
Chyba, że ktoś inny przejął to konto.

ocenił(a) film na 7
deamon82

no tak - nie zgadzam się to jestem od razu dziecinna i najprawdopodobniej ktoś włamał mi się na konto.. aha, coś jeszcze masz do napisania kretynie? ja ciebie nie kojarzę i chyba dobrze, że mam krótką pamięć do debili więc na szczęście niedługo wspomnienie o tobie się zutylizuje

btw - dlaczego ty nie pokażesz swojego ryja pasztecie, co? :D a już wiem, jesteś zachwaszczonym paszczurem :D :D lepiej się nie pokazuj bo jeszcze monitor mi trzaśnie

nara mało inteligentna brzydka jednostko
idę się pogzić z moją laską a ty możesz jedynie poczochrać freda pod moim lub panny Lawrence zdjęciem :]

ocenił(a) film na 10
diana6echo

Nawet nie potrafisz zinterpretować czyjejś wypowiedzi, czym utwierdzasz mnie w tej opinii, którą podałem, bo nie chodzi o odmienne zdanie co do różnych kwestii, a twój styl i język wypowiedzi.

diana6echo

Ale zaraz małolaty, to nie jest jakaś dyskusja o dziecinnym podejściu do kwestii tego kto kogo ma prawo ocenić tylko o aktorce która gra w X-Men!!!! Co za stado baranów małoletnich.....

ocenił(a) film na 7
kosciej_99

twoja wypowiedź zaiste wiele wniosła do dyskusji

diana6echo

Tu masz seksapil: http://www.justjared.com/2011/02/27/jennifer-lawrence-oscars-2011-red-carpet/

diana6echo

Czy ty oglądałaś ten film? Właśnie o to chodziło, że Mystique z X-men: FC miała być niepewną siebie, zakompleksioną nastolatką, która zaczyna powoli akceptować to jak wygląda i kim jest. Jennifer Lawrence jest moim zdaniem świetną aktorką i piękną dziewczyną.

ocenił(a) film na 7
Maro_2

tak, oglądałam, kilka razy. i znam historię Mystique - tobie się podoba ta aktorka, a według mnie nie spisała się.. pomijając fakt, że wyglądała jak clown w niebieskiej charakteryzacji, nie to co Rebeca Romijin w starszych X-Men'ach

ocenił(a) film na 9
diana6echo

Nie widzialam jakichś specjalnych różnic w wyglądzie jednej i drugiej Mystique. Obie wyglądają mi nieco śmiesznie. :)

ocenił(a) film na 7
milkaway

ale Rebeca nie wyglądała jak lizak, z mega głową, a ta niunia już niestety tak...

ocenił(a) film na 9
diana6echo

A to już subiektywene wrażenie. :)

diana6echo

Rebecca Romijn jak już :)

użytkownik usunięty
diana6echo

Dobrze, że nie Ty robisz sequel tylko Vaughn i spółka. Lawrence jest ładna a do tego ma talent aktorski. Ona, Fassbender, McAvoy, Byrne, Hoult, Flemyng, Gonzales i Jones zostają, reszta mi wisi.

ocenił(a) film na 7

kwestia gustu... w Hollywood jest więcej ładniejszych i zdolniejszych.. a skoro ci wisi kto będzie grał Mistique, imo, jedną z najlepszych, najbardziej skomplikowanych postaci, to po cholere się udzielasz?

użytkownik usunięty
diana6echo

Naucz się czytać, bo nie powiedziałem, że Lawrence mi wisi...

ocenił(a) film na 7

widzę.. i widzę, że masz gdzieś dobre przedstawienie postaci - byleby tylko ryje były fajniusie...

diana6echo

mialas kiedys komiks w dloni? Jak na mloda Raven zagrala naprawde dobrze, moze i ma dziecinna buzie, ale w koncu to X-Men Piersza klasa ;) a co do twego jezyka nienawisci, zapozyczonego od niewysokiego posla parti broniacej najwieksze polskie wartosci to odpowiem tak :' Gniew nie oślepia: on rodzi się ze ślepoty.'

użytkownik usunięty
diana6echo

Mam podobne odczucia w stosunku do niej.

diana6echo

Może i nie jest seksowna, ale potrafi zagrać seksowną, co w przypadku aktorki mi zupełnie wystarczy.

monkaaa85

Dokładnie. Wystarczy zobaczyć kilkusekundową scenę z DoFP gdzie Mystique rozmawia z tym azjatom (głowa jakiegoś państwa) Jennifer tam ociekała seksem.

diana6echo

toć dobra dupka jest

ocenił(a) film na 7
waszm0

bez charakteryzacji - ok, w charakteryzacji - ohyda.

diana6echo

W scenach w Paryżu ładnie wyglądała
http://images.moviefanatic.com/iu/t_slideshow/v1391101344/x-men-days-of-future-p ast-jennifer-lawrence-is-mystique.png

ocenił(a) film na 7
hr_dooku

Przyznaję się bez bicia - dziołcha się "wylaszczyła" i w końcu wygląda jak należy, bo w pierwszym filmie wyglądała koszmarnie jako Mystique.

ocenił(a) film na 7
diana6echo

Sprostowanie - to był stary wątek i charakteryzatorzy w pierwszym filmie pokpili sprawę.
Oscar i parę kilo później Lawrence wygląda w nowym filmie rewelacyjnie. Można się zmienić - można :)