rozumiem ze bedzie trzecia linia czasowa w filmie? jedna prezentuje watki z 2023 kiedy juz logan nie ma adamantowych szponow, druga przenosi nas do 73-go roku kiedy to logan wogole nie ma adamantium w ciele... na tym bym poprzestal gdyby nie fakt ze w trailerze jak logan kroi kolegow co to do niego strzelali ma on adamantowe szpony (przerwijcie albo poklatkowo obejzcie sobie 1 min 44 sek w trailerze, bo wyraznie tam widac ze ma adamantowe szpony bo nie zgadza sie ani kolor ani ksztalt tych koscianych)... no chyba ze to blad, w co watpie przy tak duzym przedsiewzieciu...
u mnie w zwiastunie jest pokazane że logan ma adamantium na szponach w 1:48 a 1:54 1 min 48 sek
ja pobrałem z you tuba z kanału marvel i kanału marvel poland i ma długość 2;17 a z marver pol 2;7 a a jaka jest twoja długość pobranego trailera
To są kościane pazury, w szybkim ruchu na screenie mogą wydawać się jako adamantowe. 1973 to 12 lat do wszczepienia damantium.
Nawet Singer potwierdził, że to kości bez adamantium: http://www.empireonline.com/features/x-men-days-of-future-past-trailer-breakdown /p37
Druga linia czasowa będzie tworzona od 1973 po przeniesieniu tam umysłu Logana.