1,4 15 tys. ocen
1,4 10 1 15075
1,1 8 krytyków
Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja
powrót do forum filmu Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja

To byłcałkiem niezły film (5/10) bo poprostu był niezły no i troszke dobry :) fajna komiedia

ocenił(a) film na 6
hedziok

A wy ludzie przestancie krytykować ten film! grrr. jest poprostu nieźle zrobiony i tyle. Naprawde nierozumiem was dlaczego wszyscy dajecie mu 1/10 :( a niech was! co tu dużo mówić ehh ja mu dałem 5/10 chociarz zastanawiam sie czy nie dać mu 6/10 bo jest blisko zrobiony do oceny dobrej.. no ale jak chciecie to oceniajcie go dalej tak niesprawiedliwie

ocenił(a) film na 1
hedziok

Sorry facet, ale muszę ci powiedzieć, że jeżeli nie robisz tego wszystkiego na żarty, to wolę się nie wypowiadać. Bo widząc takie oceny jak:
Gladiator - 1
Skazani na Shaswank - 3
Yyyrek!!! Kosmiczna nominacja - 6
Gulczas, a jak myślisz? - 7
... to coś mi się w żołądku przewraca. I w tym momencie gusta nie mają tu nic do rzeczy.

zolta_kaszka

No są przecież gusta i guściki, leżę na ziemi jak czytam te tematy, a żołądek nie ma tu nic do roboty^^ xDDDDD

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
freepick

poprostu taki gust mam i tyle. Wiem że Yyyyrek jest troche powaloną komediąale o to właśnie chodzi!! to sprawia że on jest taki barwny, fajny..no cuż tu dużo mówić :) aha jeszcze nie dałem mu oceny 6:10 a dam byćmoże jak sobie go w całości przypomne np. gdy znów poleci w tvn ;) he he to ja spadm!... mam nadzieje że troche mu wzrośnie ocena (troszczeczke)