To byłcałkiem niezły film (5/10) bo poprostu był niezły no i troszke dobry :) fajna komiedia
A wy ludzie przestancie krytykować ten film! grrr. jest poprostu nieźle zrobiony i tyle. Naprawde nierozumiem was dlaczego wszyscy dajecie mu 1/10 :( a niech was! co tu dużo mówić ehh ja mu dałem 5/10 chociarz zastanawiam sie czy nie dać mu 6/10 bo jest blisko zrobiony do oceny dobrej.. no ale jak chciecie to oceniajcie go dalej tak niesprawiedliwie
Sorry facet, ale muszę ci powiedzieć, że jeżeli nie robisz tego wszystkiego na żarty, to wolę się nie wypowiadać. Bo widząc takie oceny jak:
Gladiator - 1
Skazani na Shaswank - 3
Yyyrek!!! Kosmiczna nominacja - 6
Gulczas, a jak myślisz? - 7
... to coś mi się w żołądku przewraca. I w tym momencie gusta nie mają tu nic do rzeczy.
No są przecież gusta i guściki, leżę na ziemi jak czytam te tematy, a żołądek nie ma tu nic do roboty^^ xDDDDD
Pozdrawiam.
poprostu taki gust mam i tyle. Wiem że Yyyyrek jest troche powaloną komediąale o to właśnie chodzi!! to sprawia że on jest taki barwny, fajny..no cuż tu dużo mówić :) aha jeszcze nie dałem mu oceny 6:10 a dam byćmoże jak sobie go w całości przypomne np. gdy znów poleci w tvn ;) he he to ja spadm!... mam nadzieje że troche mu wzrośnie ocena (troszczeczke)