1,4 15 tys. ocen
1,4 10 1 15075
1,1 8 krytyków
Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja
powrót do forum filmu Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja

Nawet film dokumentalny o piosenkarce Justinie Bieber nie ma tak niskiej oceny. czy ten film jest aż tak zły?

doliwaq

Mówię z pełną odpowiedzialnością że to najgorszy film jaki widziałem. Jednakże Never Say Never nie widziałem...

ocenił(a) film na 1
neo_angin

za dokument o bieberze nie mam zamiaru sie nigdy zabierac wiec sie nie wypowiadam
z zalozenia nie ogladam dokumentow na tematy ktore mnie nie interesuja
a zwlaszcza jesli to dokumenty muzyczne z muzyka ktorej nie lubie
nie jestem masochista wiec nie ogladalem i nie obejrze

a ten film? jest bardzo zly
na jakies 2000 filmow jakie ocenilem tylko 12wybranych dostalo 1/10
ten jest wsrod tych 12wspanialych
poprostu niepowtarzalne dzielo

El_Magiko

Ja też nie oglądałem tego dokumentu, tak samo jak 99 koma 9 procent oceniających "Never Say Never". I to mnie właśnie dziwi. Jak film, który większość użytkowników ocenia na 1 nie oglądając go, ma wyższą ocenę niż ta produkcja. Zaiste musi być ona zła niesamowicie.

ocenił(a) film na 1
doliwaq

pomysl w ten sposob ze pewnie z 50% ludzi ktorzy daje temu filmowi 1 go nie widziala
ot najnizsza srednia na filmwebie wiec masa ludzi daje 1 i tyle a podejrzewam ze cala masa ludu nie wie nawet co to bo to swoje lata juz ma a raczej nie jest popularne

co innego przy premierze bo wtedy byl wielki szal na ten caly ochu*aly big brother

co do bb
osobiscie nierozumiem jak to mozna ogladac i jak ograniczonym trzeba byc zeby patrzec godzinami na to jak banda przyglupow sobie gdziestam mieszka

El_Magiko

co mówili ludzie na temat tego filmu zaraz po premierze?

ocenił(a) film na 1
doliwaq

zle mnie zrozumiales
mowili ogolnie to samo:)
ten film jest naprawde ale to naprawde zly
z tym ze wtedy bb byl hitem w polsce wiec o filmie bylo glosno i sporo szumu w mediach
dzis raczej wydaje mi sie ze sporo osob poprostu sprawdza jakie filmy maja najnizsze srednie i leca z 1/10
ja pamietam jak to pozyczylem na vhs, to i gulczasa:)
to byl najbardziej poryty mini maraton filmowy w moim zyciu
ogladalem go z kolegami i przy piwie wiec bylo duzo smiechu ale na zasadzie
"patrz jaki to jest &^#$^ gniot!"

El_Magiko

Mimo wszystko chciałbym go zobaczyć. Zobaczyć jak wygląda jeden z najgorszych polskich filmów i (jeśli na to zasłuży) uczciwie stawić mu 1.

ocenił(a) film na 1
doliwaq

no i racja, warto go zobaczyc i samemu sie przekonac
wszak to wg filmwebu najgorszy film swiata