Zwykle nie zabieram glosu w sprawie ktorej nie znam, a tego filmu nie widzialem. Pytam wiec tylko KTO DO JASNEJ CHOLERY OGLADA TAKIE DZIWOLAGI???!!!!!!!!!!! A ktos chodzi, skoro poprzedniego kinowego bigbrata obejrzalo w kinach 400 000 ludzi. ZGROZA
Re:
Na przykład ja oglądam. Mam prawie 30 lat, jestem dobrze sytuowany, wykształcenie wyższe, pracownik wyższej uczelni, w pełni zdrowy na umyśle. Dlaczego oglądam? Bo mam w życiu dosyć zajęć ambitnych, wymagających wysiłku inetelektualnego. Idąc do kina lub włączając telewizor albo grę komputerową chcę wyłączyć mózg i popatrzeć (pomachać dżojstikiem) całkowicie bezmyślnie. Dlatego właśnie preferuję BigBrother'a lub strzelanki typu Quake - przy tym odpoczywam psychicznie.
A wogóle to o gustach się ponoć nie dyskutuje.
Do kin poszli fani BB
Do kin poszli fani BB. Oni zapłacą za wszystko co jest związane z tym reality show. Myślę jednak, że ta część nie będzie się cieszyła taką popularnością jak pierwsza. Tak samo jak druga edycja BB odnotowała mniejszą oglądalność i co tu dużej gadać było niewątpliwie dużo gorsza i nudniejsza.