olśnienie, najlepszy film jaki w życiu widziałem... zawiodłem się na filmweb, czemu tak niska pozycja??
koffam ten film... jest lepszy od wszystkich godfaderów razem wziętych, jest tylko jeden film, który tak bardzo mi się podobał, mianowicie gulczas, a jak myślisz. Acha i ostatnio oglądałem taki szit człowiek z bliznom na umyśle czy jakoś tak, i byłby nawet fajny, gdyby nie ten drętwy Al Pacino, dlaczego qrwa nie obsadzili w tej roli Gulczasa. no powiedzcie czemu??
I weźcie, stuknijcie się wszyscy w głupi łeb, ten film powinien być w top 10, na podium klasyfikacji, to podstawa. Niezrozumieliście tego filmu, mówicie słaba gra aktorska, aktorzy grają qrwa genialnie. Uwielbiam ten zajebisty fim, zaraz sobie go znowu obejrze, acha i oczywiście dałem ocenę 10. to narqa.
no i gitara
dokładnie... po prostu nie zrozumieliście filmu i jesteście idiotami kompletnymi. co wy w ogóle wiecie o kinie - gówno! banda małolatów nie znająca się na niczym. w głowach tylko sianko.
ten film to kino dla koneserów a nie dla takich szmotków jak wy.
Otóż to.Film jest naprawde wartościowy.Tytułowy yyyreek zagrał na wysokim poziomie.Trzeba przyznać jedno - do takich filmów nie da się podejść od tak,po prostu.Należy się przygotować,wyciszyć...wtedy się zrozumie...ja daję 9/10...byłoby 10,ale jestem zbyt płytki żeby zrozumieć te akcje z kosmitami i w ogóle
Ejj.. ja tu się produkuję.. no co wy!?? Nadal niedostrzegacie w tym filmie dzieła..?? Jestem zaniepokojony, odbiorem mojego posta.
................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ .......................................ach ten niepokój
ten film wymiata, ma wysokie loty. jak ciepnąłem go przez okno to wylądował po drugiej stronie ulicy
Podobno zrobili wielki przekręt bo ten film mial dostac Oscara a Irek Grzegorczyk (zreszta moj idol) mial byc aktorem roku. Nie rozumiem ludzi nie doceniajacych tego filmu. To dzielo jakie zdarza sie raz na 100 lat w polskiej kinematografi. W sumie do tego filmu trzeba dorosnac. Ja tez ogbejrzalem wiele razy i za kazdym odkrywam w nim cos innego i za to ten film cenie. 11/10 BESAPELACYJNJE !!!