No to pochwalcie się ile "procent w waszym guście" wyświetla wam FW? Ze mną musi być naprawdę fatalnie, bo aż 10%.... :(
9% - i dzięki temu dowiedziałam się, że można uzyskać jednocyfrowy wynik, bo parę dni temu zaczęłam się zastanawiać, jakim cudem nigdy mi się takowa nie wyświetliła ^^;
Sporo...musisz koniecznie obejrzec pare ambitniejszych filmow w pierwszej kolejnosci to procent zmaleje...:)
Moim zdaniem to sprawka tego całego ufo, chcą mnie zmusić, abym ten "film" obejrzała. :/
Ale Ty obejrzałeś i żyjesz, nie wiem czy dalszy opór ma sens. Niby karły, ale dobrze manipulują. :(
Tak ale ja obejrzałem chwile po BB i kiedy to było...? Bylem mlody i glupi.Teraz juz bym tego błedu nie popełnił...
Zaprosiłeś mnie do znajomych, więc mam nadzieję, że w razie czego mnie obronisz? :D
Pewnie ze obronię.Tez mam obawy czy za tą jedynke nie zleci mi sie Yyyyyrek z ufoludami :)
Na Twoim miejscu bym się bała. Ale we dwójkę damy radę, tym bardziej, że czasu nie ma w związku z czym się nie pojawią. :D
17%... Czy ktoś jest w stanie polecić dobrego egzorcystę? Bo nie wierzę że filmy które obejrzałem aż w 1/5 nakierowują mnie na to.... coś.