1,4 15 tys. ocen
1,4 10 1 15075
1,1 8 krytyków
Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja
powrót do forum filmu Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja

No to pochwalcie się ile "procent w waszym guście" wyświetla wam FW? Ze mną musi być naprawdę fatalnie, bo aż 10%.... :(

Xynoslav

U mnie 8% :)

Xynoslav

11%, nieeeeeeeeee!!!!

ocenił(a) film na 1
Xynoslav

5 -6% definitywne NIE

Xynoslav

9% - i dzięki temu dowiedziałam się, że można uzyskać jednocyfrowy wynik, bo parę dni temu zaczęłam się zastanawiać, jakim cudem nigdy mi się takowa nie wyświetliła ^^;

Gladka

Haha u mnie 18% o.O

ocenił(a) film na 1
Xynoslav

10%... stanowczo za duzo :(

ocenił(a) film na 1
Lipiniorz25

16%, fck...

ocenił(a) film na 1
Regray

Sporo...musisz koniecznie obejrzec pare ambitniejszych filmow w pierwszej kolejnosci to procent zmaleje...:)

ocenił(a) film na 1
Lipiniorz25

Moim zdaniem to sprawka tego całego ufo, chcą mnie zmusić, abym ten "film" obejrzała. :/

ocenił(a) film na 1
Regray

Nie moga Cie do tego zmusic...!! Przeciez to gorsze jak tortura...

ocenił(a) film na 1
Lipiniorz25

Ale Ty obejrzałeś i żyjesz, nie wiem czy dalszy opór ma sens. Niby karły, ale dobrze manipulują. :(

ocenił(a) film na 1
Regray

Tak ale ja obejrzałem chwile po BB i kiedy to było...? Bylem mlody i glupi.Teraz juz bym tego błedu nie popełnił...

ocenił(a) film na 1
Lipiniorz25

Zaprosiłeś mnie do znajomych, więc mam nadzieję, że w razie czego mnie obronisz? :D

ocenił(a) film na 1
Regray

Pewnie ze obronię.Tez mam obawy czy za tą jedynke nie zleci mi sie Yyyyyrek z ufoludami :)

ocenił(a) film na 1
Lipiniorz25

Na Twoim miejscu bym się bała. Ale we dwójkę damy radę, tym bardziej, że czasu nie ma w związku z czym się nie pojawią. :D

ocenił(a) film na 1
Regray

We dwoje stoczymy tą walke.Yyyyrek nam nie poskoczy :)

Lipiniorz25

U mnie 11%. Też stanowczo za dużo.

Xynoslav

A u mnie zanim oceniłem było 68 % . Trochę za dużo, powinno być tak gdzieś w okolicach 30 max 40 .

Xynoslav

13% xD

ocenił(a) film na 1
Xynoslav

a u mnie tylko 6% :D

Xynoslav

17%... Czy ktoś jest w stanie polecić dobrego egzorcystę? Bo nie wierzę że filmy które obejrzałem aż w 1/5 nakierowują mnie na to.... coś.

ocenił(a) film na 1
_tempy

10, o 12 za duzo

Xynoslav

11%, dzisiaj oglądam Lyncha, może spadnie do 9%.

Xynoslav

12 :D

Xynoslav

Uuuu, u mnie jest trzynaście :c :)