1,4 15 tys. ocen
1,4 10 1 15075
1,1 8 krytyków
Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja
powrót do forum filmu Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja

bo moim zdaniem żaden inny film nie wspina się na tak pozagalaktyczny poziom kiczu jak to arcydzieło.

ocenił(a) film na 1
luck1986

KARIERA NIKOSIA DYZMY. Tylko tamten oprócz tego ze słaby to i jeszcze ohydny gratis

korporant

Że niby dlaczego? Pokazuje całą prawdę o polityce i możliwościach jakie drzemią w każdym idiocie który ma tylko trochę szczęścia? Moim zdaniem Kariera jest jedną z najlepszych polskich komedii!

luck1986

łzy księcia ciemności, sam nie oglądałem, ale chodzą o nim straszne słuchy i legendy

corvus1605

wściekłe pięści węża

KIIIIIIIIIICZ

za krótki <br/>za krótki <br/>

ocenił(a) film na 1
luck1986

Wydaje mi się, że odrobinę gorszy jest "Gulczas, a jak myślisz?"

ocenił(a) film na 1
luck1986

sprawdź:
Alien vs. Hunter

zakrótkizakrótki

bbksk

tytuł brzmi obiecująco.... biorąc pod uwagę że to polska produkcja zanosi się na totalne zero. lubię od czasu do czasu obejrzec totalnego gniota :) - niedawno oglądałem TARGET (wojna snajperów) produkcji U.S i A. po takim przeżyciu lepiej się ogląda potem te DOBRE filmy....

ocenił(a) film na 1
dontpanic

Nie oglądałem tych filmów czy seriali ale noty mają niezłe :

- Miss B's Hair Salon
- Dead Moon Rising
- Klinika pod Wyrwigroszem
- Die Hard Dracula
- Pandemic
- Komodo kontra kobra
- Astro Zombie
- Agneepath
- Pasożyt
- Insecticidal
- Inspektor Erektor

Nie wiem może są lepsze od produkcji ludzi z Big Brothera ale średnie mają podobne, lecz głosów mniej.

2903

ale to polskie produkcje?

ostatnio widziałem Arche - Czyste Zło.... tak złe że aż trzeba obejrzec

2903

Niezwykle zaintrygowały mnie 2 tytuły. Pierwszy to "Komodo kontra kobra" który jak mniemam jest horrorem przyrodniczym. Drugi, czyli "Inspektor erektor" to musi być jakiś dobry kryminał erotyczny.Kurwa już same tytuły odstraszają. Po kiego grzyba ludzie robią takie filmy.

ocenił(a) film na 3
luck1986

Broken flowers to najgorszy film jaki widziałam.

pchla__szachrajka

a dlaczego??? mozesz uzasadnić dlaczego jest to njagorszy film jaki widzialas ?? bo moim zdaniem jest to jeden z lepszych

Abra_Cadabra

Sorry spojrzałem jakie oceny dajesz jakim filmom i wszystko jasne dlaczego ci się broken flowers nie podobał. :)

ocenił(a) film na 3
Abra_Cadabra

Cóż może nie jestem wrażliwa na piękno obrazów tego typów.
No a co jest w tym filmie ciekawego
-Facet w młodości jaki i w teraźniejszości prowadził rozwiązłe życie.
Zdziwiony że ma dziecko, dociera to do niego po długim czasie, po tym jak usiał na kanapę. Angażuje kumpla, który ma swoje życie i dzieci żeby pomógł odszukać mu autorkę różowego liściku. Kiedy na końcu odnajduje go syn jedyne co dla niego zrobił to zakup kanapki. DO MNIE TEN FILM KOMPLETNIE NIE PRZEMAWIA. A i podobno o gustach sie nie dyskutuje.

luck1986

"zamiana" AKA Nieoczekiwana zmiana płci

ocenił(a) film na 1
luck1986

Nie ma gorszego polskiego filmu. Zagranicznego też.