1,4 15 tys. ocen
1,4 10 1 15075
1,1 8 krytyków
Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja
powrót do forum filmu Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja

Pozostaje tylko miec nadzieję, że nie będzie 3 części tego filmu pod jeszcze głupszym tytułem i jeszcze głupszą fabułą i który w ogóle nie będzie jeszcze gorszym filmem. Mam nadzieję, że Gruza pójdzie po rozum do głowy i zrezygnuje z ewentualnego kręcenia trzeciej części i uratuje resztki honoru (jeśli takie pozostały), bo reputację to Gruza ma absolutnie zdruzgotaną:), mam nadzieję, że Gruza powie producentom tego filmu, że jest to najgorszy kit w historii polskiego kina. Chyba nikt nie puścił tego za granicą? Bo te przyzwoite i znakomite filmy, ktore na szczęście są jeszcze w polskim kinie absolutnie nie miałyby szans na choćby 1 gr. zysku, raczej bym powiedział, że producenci ucieszyli by się, kiedy ten film przyniosłby straty w wysokości tylko połowy budżetu filmu, pewnie druga połowa zwróciła by się dzięki marketingowi i reklamom, o które tak bardzo dba TVN, swoją drogą bardzo ciekawe dlaczego taka populana i bardzo dobra jak na polskie realia stacja telewizyjna naraża się na pewny blamaż przyznając się takiego Yyrka? Może myślą, że kinomani nie dopatrzą się kupy błędów, które w tym filmie bez wątpienia są? Ale niestety dla nich my, kinomani jesteśmy dużo inteligentniejsi od ich wyobrażeń i na pewno nie damy się wielkiej kampanii reklamowej. Lepiej wydać te pieniądze, by pójśc na lepszy film, np. na "Asterixa i Obelixa misję Kleopatra", która według mnie jest bodaj najlepszym, jeśli nie najlepszym filmem tego lata. Reasumując trzeba na to nie iść, lepiej wybrać się na inne dzieło i mieć nadzieję, że nie będzie trzeciej części filmu z bohaterami BB, na który teraz na pewno pójdą tylko wielcy maniacy tegoż Reality Show.