o tym jak nastoaltek potrafił oszukac banki i wielu innych ludzi ;) jedna z niewielu dobrych ról leonardo di caprio;)
Di Caprio to świetny aktor. Gdyby nie Titanic, nie krążyłby wokół niego taki głupi stereotyp, że nie umie grać.
Cudownie zagrał w 'Co gryzie Gilberta Grape'a'
Nie rozumiem dlaczego Tytanic miałby stworzyć taki stereotyp skoro i w tym filmie zagrał rewelacyjnie. Jest to bardzo utalentowany młody aktor, który wreszcie powinien zostać doceniony i nagodzony tym całym oscarem. Przynajmniej ze dwa razy już na to zasłużył...
a film mnie nie powalil na kolana, byl sredni.
a ponadto czytała ksiazke abagnela i jest zdecydowanie lepsza. tzn. tez sie urywa w dziwnym momencie, no, ale moze to juz "fikcyjny" doidatek. nie mam pojecia. niemniej jednak ksiazka a film to dwie rozne bajki. oczywiscie film jest splycony i niektore watki wogole pomieszane. no, ale to norma.
I dzisiaj jeszcze raz obejrzałam ten film, niestety mam wybór: Albo z dubbingiem albo z napisami. To chyba oczywiste że wybieram napisy! Dubbing jest trzeba przyznać do (...) kitu;) Eh. I wszyscy tak świetnie grają...
Tom Hanks, Chris Walken i oczywiście DiCaprio! To nie jest jedna z jego niewielu dobrych ról. TO JEDNA Z JEGO WIELU ŚWIETNYCH RÓL;) Naprawdę, niesamowite... Szczególnie pyszczek mi sie usmiecha na początku filmu jak gra takiego słodkiego synusia;D Rewelacja! A i na końcu filmu... Cóz, co tu mówić. W całym filmie... To jeden z moich ulubionych filmów... Polecam również jak ktoś nie widział.
I pozdrawiam!!!
<<jedna z niewielu dobrych ról leonardo di caprio>>
proponuje obejrzeć: "Co gryzie Gilberta Grape'a?", "Chłopięcy świat" "Infiltrację", "Aviatora"...może wtedy nie bedzie takich komentarzy jak ten:/:/ już za Co gryzie GG" powinien dostać oscara, ponieważ jest naprawde ŚWIETNYM aktorem.
a jeśli potrafiłbyś zagrać te role lepiej to gratulacje :]