zasnąłem na ostatanich reklamach:(tj. ok. momentu kiedy frank wybiera 8 stewardess na lot , mozecie mi powiedziec co było dalej?? z gory dzieki
Jesli cos waznego omine prosze dodac.
Frank idzie w obstawieniu stewardess policjanci pilnujacy lotnisko zachwycaja sie babkami i nie zauwazaja Franka. W aucie zauwazono kolesia w stroju pilota (myslano ze to Frank) Carl podbiegl tam, (ten facet przebral sie bo mu zaplacil Frank) a pozniej zobaczyl odlatujacy samolot.
Pozniej Na podstawie wyrabiania czekow FBI doszlo do wniosku, ze Frank jest we Francji. Dotarli tam i Carl złapał Franka. Potem (chyba) byla scena jak lecieli samolotem Frank powiedzial ze sam sie nauczyl na egzaminy. Chcial pogadac z ojcem, ale Carl powiedzial mu ze jego ojciec nie zyje, zlamal sobie kark spadajac ze schodow. Frank mowi ze zwymiotuje idzie do kibelka troche tam siedzi, potem Carl wchodzi do srodka i nie znajduje Franka. (odkrecil takie srubki odniosl ''zaslone'' w klozecie i uciekl.) Samolot juz lądował a Frank szybko uciekł. Dotarl do domu matki. Przez okno widział ze :Ona siedziala na fotelu kolo niej byl jej nowy mąż, Frank zobaczyl mala, kilkuletnia dziewczynke, ktora okazala sie corka jego matki. Przyjechala policja i Frank bez oporu wsiadl do auta. Siedzi w wiezieniu, w koncu Carl wyciaga go z wiezienia i zatrudnia do oddzialu falszerstwa czekow. Carl ma zamiar jechac do swojej corki, w tym samym czasie Frank znowu udaje pilota i w drodze do samolotu Carl go zatrzymuje i mowi mu ze i tak wroci nastepnego dnia do pracy, bo nikt go nie sciga. Frank idzie, odlatuje. Nastepnego dnia w pracy Carl czeka na Franka byl pewny ze przyjdzie ale go nie ma. Wkrotce Carl bada jakis czek i nagle przychodzi Frank, ktory mu pomaga.
nie umiem sobie przypomniec czy bylo jeszcze cos istotnego wiec gdyby co prosze o uzupelnienie ,ale na koniec byly napisy ze Frank jest ozeniony ma troje (chyba?) dzieci pomaga w odkrywaniu fałszerstw czekow i wymyslil jakas nowa "formule" czekow.
najważniejsza była odpowiedź na pytanie "jak zdałeś test na prawnika?", które pada z ust Carla kilka razy, a brzmi ona "nauczyłem się" :)
no i na koncu dowiadujemy sie, ze Frank zarabia grube miliony, bo pomaga w tworzeniu nowych zabezpieczen czekow najwiekszych firm..