Złap mnie, jeśli potrafisz

Catch Me If You Can
2002
7,9 350 tys. ocen
7,9 10 1 350344
7,4 62 krytyków
Złap mnie, jeśli potrafisz
powrót do forum filmu Złap mnie, jeśli potrafisz

Film mi się bardzo podobał. Te sceby jak Frank kantował tych policjantów były nie do podrobienia. Tylko zdziwiło mnie że ten flm jest na faktach. Tak łatwo można było w stanach podrobić czek?? Zadziwiające;) ale film świetny

alien_2

Na mnie ten film też zrobił naprawdę dobre wrażenie i rzeczywiście aż trudno uwierzyć, że to prawqdziwa historia (chyba coś tam twórcy podkoloryzowali;) Poza tym kolenjny raz Leonardo pokazał, że jest świetnym aktorem - potrafi się wcielić w nastolatka i faceta pod 30 i chorego na autyzm dzieciaka i za każdym razem jest autentyczny. Bravo di Caprio :)

ocenił(a) film na 10
alien_2

genialny, perfekcyjny..zabieram się za ksiązkę - polecam - pamiętnik prawdziwego Franka Abagnela :-)

alien_2

Dla mnie jeden z najlepszych filmów Leonarda DiCaprio, oczywiście plus genialny jak zawsze Tom Hanks. Film oglądałam 3 razy, mogę obejrzeć i po raz czwarty, bo naprawdę warto. Swietny film, polecam!!!

ocenił(a) film na 8
Coraline_Jones

Mnie również film się podobał. Podobał mi się Leonardo (którego zbytnio nie lubię) bardzo fajnie zagrał, no i oczywiście świetny Tom Hanks^^ Super historia bardzo udanie odzwierciedlona w filmie:)

ocenił(a) film na 10
Mortiana

Mnie również film sie bardzo podbal :) znakomita gra aktorow oraz wspaniała historia:D znakomity, chyba w koncu wezme sie za ksiazke

ocenił(a) film na 8
alien_2

Mnie również film się podobał. Bardzo lekki, przyjemny, momentami zaskakujący. Na FW niektórzy marzekali na zakończenie, a wg mnie było ono mocną stroną filmu. Zresztą scenariusz napisało samo życie więc co tu dużo mówić.

Ale mimo to 10\10 to zbyt wiele, zważywszy na fakt że to film niezbyt wybitny. 8\10 jak najbardziej :)))