Po cholerę jasną robisz nowy temat??????? Nie można było się podłączyć pod inny temat??? Twoja opinia na temat filmu bynajmniej nie będzie mniej ważna z tego powodu. Doczepiłem się do ciebie, ale takich jak ty niestety jest mnóstwo. Każdy chce, żeby jego zdanie było ważne, a przynajmniej zauważalne. W tym przypadku jest to pierwszy komentarz na forum filmu i po co??? Czujecie się ludzie dowartościowani? W tej chwili jest 199 tematów z czego na oko 190 to takie śmiecie jak ten! Pozdrawiam
jesli interesuja cie same filmy to po kiedy wała masz tu konto? przenieś sie na stone z opiniami recenzentow lub samymi tresciami filmow . to FILWEB! OPINIE INNYCH JAKBYS PRZYPADKIEM NIE ZAKUMAŁ. POZDRO!!!!
A może mi odpowiesz w nowym temacie xD? Ja nie "kumam", ale to ty piszesz bez zastanowienia. Nie napisałem, że w dziale dyskusji nie powinno być opinii, nadążasz? Jak słusznie zauważyłeś/aś to odpowiedni dział do wyrażania swojej opinii na temat filmu- brawo, jesteś spostrzegawczy/a :>. A teraz wytłumaczę ci jeszcze raz jak dziecku: utworzyłeś/aś nowy temat, choć mogłeś/aś się podpiąć pod inny już istniejący. Czyli twoja opinia byłaby w dyskusjach, tyle, że nie w twoim temacie(w temacie, który nie ty utworzyłaś), których o podobnej treści jest mnóstwo, ale chcesz się pokazać, że ty też umiesz zrobić nowy temat.
ps: to nie filweb, tylko filMweb, ale to z pewnością literówka a nie odniesienie do innej strony o podobnej nazwie ;)
ps2: też mogę stworzyć nieistniejący problem (patrz ps), ale chyba lepiej pisać o czymś faktycznym i istotnym, prawda?
whatever. nie ma to jak przyczepiac sie do pierdół bo przeciez to one sa w zyciu najwazniejsze, nie? wspolczuje twojej dziewczynie lub chlopakowei ( moze facet z toba bardziej wytrzyma) pzd. nie trudź sie z odp bo nie przeczytam ;-)