PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109907}

Zło

Ondskan
2003
7,7 51 tys. ocen
7,7 10 1 51460
7,3 12 krytyków
Zło
powrót do forum filmu Zło

Nieźle 22 latek gra 16 latka, żeby chodź wyglądała na 16 lat, 16 latk to jeszcze dzieciak a on wyglądała jak dorosły facet;/

xnewdayx

nie zgadzam się z tobą, ze szesnastolatek to jeszcze dziecko. Mam 20 lat a mój chłopak 16 i uwierzmi nie jest on dzieckiem...

ocenił(a) film na 10
jetka20

Każdy inaczej dojrzewa...a znajdź mi film w którym 16-latek zagra rówieśnika...

użytkownik usunięty
Gosia43

w usa i uk zazwyczaj 16-latkowie graja 16-latkow... problemu nie widze

ocenił(a) film na 8
jetka20

haha to musicie rozmawiać na naprawdę ciekawe tematy.

a co do tematu, normalna rzecz w filmach.

użytkownik usunięty
jetka20

no coz, dwa lata temu groziloby ci wiezienie... dobrze, ze ma juz 16 ;)

ocenił(a) film na 1
jetka20

Masz farta bo kilka lat temu jego rodzice mogliby cię oskarżyć o pedofilię za co otrzymałabyś karę w granicach 2-12 lat więzienia (w zależności od "stopnia demoralizacji" i "stopnia szkodliwości społecznej"). Na szczęście kilka lat temu po nowelizacji Kodeksu Karnego obniżono dopuszczalny wiek inicjacji seksualnej do 15 lat. Co do filmu, to i tak nieźle bo oryginalny bohater powieści Jana Guillou miał 14 lat!

ocenił(a) film na 7
xnewdayx

Myślę, że to na tyle dobre kino by móc się nie czepiać takich rzeczy. A tak na marginesie, to widziałem już wielokrotnie lepiej rozwiniętych 16-latków więc i tak chyba nie ma się czego czepiać.

ocenił(a) film na 9
xnewdayx

Obejrzyj sobie Karate Kid. I spojrz na rok produkcji filmu i date urodzenia glownego aktora ;)

A co do filmu to Erik akurat byl niskiego wzrostu w porownaniu z "dwoma oprawcami" wiec mozna powiedziec, ze to go "odmlodzilo"