Spodziewałem się ambitne europejskiego kina z przesłanie, jednak film ma takie samo przesłanie co Punisher czy Rambo, a mianowicie zło należy zwalczać jeszcze większym, a jak jest się słabeuszem to i tak ma się przerąbane, zabrakło tylko efektownych strzelanin . Film zdobył oscara za najlepszy nieanglojęzyczny film ale wszyscy wiemy że to taka druga liga. Ogólnie ocena filmu jest zbyt wysoko.
nie zgadzam sie z toba.
film naprawde wywoluje bardzo silne emocje
i oglada sie go z zapartym tchem.
a Andreas Wilson swietnie wcielil sie w te role.
dla mnie doskonaly film.
Też miło mi się go oglądało, jednak bawi mnie fakt, że za najlepszy film nieanglojęzyczny wybrano produkcję o tak oklepanej fabule. Ile już było filmów i książek, w których zło bohaterowie zwalczali jeszcze większym złem.
Gościu jak sie nie nasz na filmach to po co w ogóle zabierasz głos? Żeby się ośmieszyć?
U ciebie Cube i Tokio Drift mają 10/10, a Łowca Jeleni 4/10. Współczuję.
eeee nie pamiętam żebym oceniał tokyo drift, a już na pewno nie 10/10 co do reszty to jest to bliskie prawdy, ale że sie nie znam na filmach? No te filmy znam bo je oglądałem, zło też oglądałem, inaczej bym tego filmu nie oceniał, ale chyba przeszkadza ci moja interpretacja, więc może powiedz dlaczego się mylę.