Film obejrzałem dzisiaj w nocy na tvp2. Dawno nie oglądałem tak dobrego filmu w telewizji publicznej i nie mogę pojąć dlaczego został wyemitowany o tak późnej porze.
Bo ważniejsze jest puścić tasiemce,później między Puchar UEFA jeszcze Pitbulla wcisnąć.
Ale jeśli takie dobre filmy puszczaliby regularnie co tydzień to mógłbym się przez jedną nockę nie wysypiać.Więc nie narzekajmy na godzinę,cieszmy się że czasami trafią w dobry film :)
Też muszę przyznać (z jednej strony bardzo niechętnie, a z drugiej ENTUZJASTYCZNIE), że film okazał się świetny!
Nawet patrząc TYLKO od strony fabuły filmu, pomijając całą charakterologię grup faszystowskich, podstaw wszelakich grup tego typu, to...film zasługuje przynajmniej na 9 punktów.
CHOLERNIE mocne uderzenie! (Przepraszam za użyte słowo, ale jest ono tutaj nie bez przyczyny :P ).
Gdyby Telewizja "Publiczna" emitowała częściej takie (czytaj: wartościowe) filmy i to W GODZINACH OGLĄDALNOŚCI to bez wątpienia cieszyłaby się większym entuzjazmem, a i nie żal by mi było poświęcić nawet nieprzespanych nocy, a tak? Cóż...tylko żal!
kolejny raz nie mogę zrozumieć, dlaczego taki film puszcza się o tak późnej porze. Ostatnio próbowałem oglądać 'Ali'ego', niestety nie dotrwałem do końca, film, który trwa prawie trzy godziny został wyemitowany o północy. TVP zawaliło na całej linii, więc pytam, po co płacić abonament? Po to, żeby powstawało więcej programów typu: 'Kocham Cię Polsko', 'Gwiazdy tańczą na lodzie'? Żałosne. TVP za te pieniądze mogłoby wykupić prawa do innych filmów, dobrych filmów. Wracając do 'Zła', to czytając recenzję filmu, nie byłem do końca przekonany, czy warto oglądać go o takiej godzinie, dobrze, że się zdecydowałem. Film jest bardzo dobry, robi ogromne wrażenie. Świetne zdjęcia, dobra muzyka, doskonałe kreacje aktorskie, ciekawa fabuła - zaskakująca i nietypowa. Cała produkcję ogląda się z zapartym tchem, nawet o bardzo późnej porze. Przynajmniej po nieprzespanej nocy można było w szkole uciec myślami do tego filmu, zdecydowanie polecam. Film wyższych lotów.
Ja muszę przyznać, że lubię jak w TV lecą fajne filmy poźną porą (w pokoju mam tylko TVP1 i 2 jakby co).
Film super. Oglądałem już chyba drugi raz, możliwe, że trzeci. Za każdym razem w TV.
A co do wiadra i jego zawartości, to dla mnie oczywiste jest, że to było np błoto.
Studiuje dziennie.
Przyzwyczaiłem się do krótkiego snu i chociaż wiem, że to nie jest zdrowe to poki co nie mam zamiaru z tego rezygnować.
Poza tym zazwyczaj wysypiam się w wolne dni, ale i wtedy często jakas impreza wypada itp.