Podczas oglądania filmu zło oglądając poczynania bohatera każdy sobie myśli dlaczego bohater nie odegra się na tych co go upokarzali,bili film z minuty na minutę wzbudza w widzu agresję i trzyma ją aż do końca na koniec można odczuć ulgę gdyż bohater w końcu odegrał się na tych którzy go tak traktowali ja największą ulgę odczułem gdy bohater powiedział ojczymowi że połamie mu ręce a to dlatego że mu się należało cierpienie i z chęcią bym zobaczył jak to robi taki już urok tego filmu że widz utożsamia się z głównym bohaterem i chce zrobić to co on.
Film Zło jak dla mnie jest najlepszym dramatem jakim kiedykolwiek oglądałem prawdziwe arcydzieło gatunku dla mnie 10/10
Dla mnie też świetny! Przyznam się że w momencie jak stał z tym Otto to myślałam że go zabije, tak sobie pomyślałam że przecież nie ma nic do stracenia, tamten i tak mu zniszczył życie! Ale na szczęście stało się inaczej, ten film pokazuje że nigdy nie ma sytuacji bez wyjścia i że nie trzeba się bać. A mój ulubiony cytat: "Takich jak ty powinno się rozstrzeliwać". 10/10
Zgadzam się! jak dla mnie rewelacja! To ja dla odmiany podam najbardziej znienawidzony przeze mnie cytat: "Porozmawiamy po kolacji"
Tak mnie to denerwowało jak ojczym to mówił że nie da się tego opisać! Jak już ktoś wyżej napisał oglądający może się utożsamiać z bohaterem i jak najbardziej film wzbudza agresję...i to nieźle xD
Rewelacja 9/10 (arcydzieła jeszcze nie widziałem...)