PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109907}

Zło

Ondskan
2003
7,7 51 tys. ocen
7,7 10 1 51460
7,3 12 krytyków
Zło
powrót do forum filmu Zło

dno

użytkownik usunięty

film oceniam 1/10 bez przekazu, idiotyczna fabuła z ekranu aż wieje nudą. Nie rozumiem ochów i achów nad tym filmem chyba wszyscy bawią się w krytyków filmowych :/

ocenił(a) film na 10

Ahhh nie rozumiesz? Wiemy

użytkownik usunięty
werhej

są różne gusta w tym filmowe ale o gustach się nie dyskutuje :/ więc jeżeli jarą cię sceny typu znęcanie się nad kimś i dodatek filmowy w formie gówna to spoko. Rozumiem że zabolało Cię to że film który oceniłeś 10/10 ja oceniłam 1/10 ale tu każdy ma prawo do swojego głosu w tym oceny więc na przyszły raz nie sugeruj mi głupoty tylko się zastanów bo nie piszesz do swojej koleżanki gówniary w wieku lat 17:/

ocenił(a) film na 7

Eeee.... Tak właśnie nam zaprezentowałaś o co chodziło w filmie "Zło" ;)

użytkownik usunięty
tyska_0

nie no wy wszyscy jesteście krytykami filmowymi więc ludzie którzy nisko oceniają filmy któym wy dajeie wysokie oceny to już głupki i debile. Wiecie co sram na was;]

ocenił(a) film na 7

No właśnie w tym rzecz, że akceptuje Twoją ocenę, a Ty odbierasz to jako atak. Wypowiedź kolegi można interpretować w różnoraki sposób- Ty odebrałaś go negatywnie i przystąpiłaś do kontrataku. O tym chodziło też w filmie. Trzymanie się negatywnego schematu, subiektywna ocena zachowań, nie tolerowanie sprzeciwu, chęć dominacji i poczucie siły i władzy. Ciebie nikt nie nazwał "głupkiem czy debilem" więc na jakiej podstawie tak stwierdziłaś? (to było pytanie retoryczne, nie musisz odpowiadać ;))

ocenił(a) film na 8

Oj Daga Daga.Ogólnie patrząc na Twoje posty w tym temacie i mogę stwierdzić, że Ty właśnie jesteś taką siedemnastoletnią dziewoją, o której wspomniałaś w drugim poście :)
1. 1/10 dla dobrego filmu. Są przecież inne słabe oceny.
2. "gówno", "sram na was". Dziewczynie nie przystoi tak mówić. Opamiętaj się!
3. Wyrzuć komputer przez okno albo odetnij sobie neta!
;*