:) śnieżka 6, a ten film (do bólu schematyczny ) 8 .Chyba nie lubisz czarno-białych filmów. Co nie zmienia faktu ze złodziejka ma u mnie 7. za jakość podania. Czułem się jakby mi ktoś w MCdonaldsie podał jedzenie na roshentalu.
Twoje poczucie sprawiedliwości i wrodzona tolerancja wskazują że jesteś aniołem stąpającym po Ziemi. Jedyne Co mi pozostaje to kucnąć gdzieś w kącie i ogrzewanie się w Twym blasku zajebistości. Nie zdziwiłbym się gdyby to Twój głos był głosem narratora w tym filmie. Oczywiście zmieniam ocenę na 8/10
Osoblanco jesteś świetny, nieźle się ubawiłam czytając ten dialog, podziwiam elokwencję i dowcip. ;)
słuchaj, nie wiem o co ci chodzi, widać nie dorastam poziomem inteligencji do twojego, no trudno. niepotrzebnie wg odpisywałam ci na ten komentarza.
oh, jak ja sobie poradę z tym, że na świecie są ludzie mądrzejsi ode mnie.
idę się zabić. nara
Nie musisz tak epatować tą nadwrażliwością. Moje poczucie humoru jest naprawdę dziwne (Wiec podoba się tylko nielicznej garstce podobnych do mnie). Wiele Twoich ocen filmowych pokrywa się z moimi i nie uważam zebyś była głupia, ale nawet gdybyś była , to i tak nadrabiasz urodą. Nie zabijaj się, śmierć piękności szkodzi.
pewnie przez twoje "dziwne" poczucie humoru nie masz zbyt wielu znajomych i musisz mścić się za to na ludziach przez Filmweb. radze zmienić to nastawienie. powodzenia w życiu.
Po 400 latach na Ziemi. przyzywczaiłem się że każdy w końcu odejdzie. nawet największe uczucie nie przetrwa próby czasu. Zostałem samotnikiem by nie musieć przeżywać na nowo tragedii jaką przynosi każde rozstanie. Słońce. Zawsze marzyłem by na nie spojrzeć, może ono stopiłoby lód ,który zamroził moje serce..Twoje wpisy przypomiały mi, że gdzieś w środku ciągle jestem człowiekiem....
Dziekuje
Zuzo !
cóż, współczuję, że tak się męczysz przez te 400 lat.
cieszę się, że mogłam pomóc w sprawie twej samotnej i smutnej egzystencji
obejrzyj jakiś dobry film to poprawi ci humor