Ten film jest tak gęsty że chce się go ciągle oglądać. Gra głównego aktora to jest majstersztyk. Perfekcyjne monologi tak mocne jak w Adwokacie Diabla czy Sunset Limited. Nie trzeba fajerwerków by dotknąć psychozę i ucieleśnienie zła.
Wypowiadanie się "za wszystkich " wskazuje na wybitną głupotę lub trolizm :) A film bardzo dobry, główna rola świetnie zagrana, trzyma w napięciu.
chciałeś mi dopiec czubie tylko, poza tym po wuj ten komentarz twój tu ma być. ja sie wypowiedziałem o przesłuchaniu i ogólnie konwencji
Mądra inaczej damo nie złość się i uciekaj z powrotem do swojego świata gdzie zakłamanie, tandeta, leratywizm moralny rządzą...
Dużym plusem jest napięcie, tajemnica, relacja głównych postaci i gra Flanery'ego. Ale jest kilka głupot, które piętrzą się pod koniec, zawód z powodu przepowiedzianych 3 morderstw - spodziewałem się czegoś bardziej zaskakującego i mniej leniwego. A końcowa rozmowa w programie jest już trochę żenująca. Niemniej film oparty na dialogu, a trzyma napięcie i nie nudzi. Póki jest tajemniczy, jest super, ale gdy przychodzi do rozstrzygnięć, potyka się i gubi buty.
tak. wywiad jest z dupy. mogli to bardziej błyskotliwie rozegrać . ktoś kto ogarnął wszystkie monologi mógł dać pomysł. z trzema morderstwami mogłoby być ciężko w czterech ścianach i moim zdaniem nieźle wybrnęli. mimo wszystko film pozostający w pamięci przez samą ideę i grę głównego bohatera.
Trudno o ciekawszy film w ostatnich latach, a do tego tutaj w rzeczywistości "nic się nie dzialo". Wszystko rozgrywane dialogami i emocjami. Kwestia morderst, bajka. Zwykle zabójstwa byłyby jakimś absurdem w tej scenie. 3 zabójstwa, zero krwi na rękach. Końcówka faktycznie najsłabsza. Ciekawe, że został ocalony i postanowił napisać ostrzeżenie, ale mogło być to mniej dosłownego... inne.
Jeśli serio nie widziałeś ciekawszego filmu od tej tragedii w trzech aktach, to może... zacznij oglądać jakieś filmy?
Myślę, że widziałem ciekawsze filmy, choć ten bardzo przypadł mi do gustu. Od kiedy to można oceniać czyjś gust? Pewnie od wtedy, kiedy kogoś bolą 4 litery ;D. Wyluzuj. Na świecie są miliony ludzi myślących inaczej niż Ty.