PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10031616}

Złowrogi

Nefarious
2023
6,5 6,3 tys. ocen
6,5 10 1 6346
5,1 9 krytyków
Złowrogi
powrót do forum filmu Złowrogi

A ten film to popis jego aktorskich umiejętności ! To Kino ogląda się jednym tchem,jak zacząłem chrupać paluszki to żona omal nie zabiła mnie wzrokiem takie to KINO! Nie pójdziesz do toalety film tak wciąga tak abosrbuje nie bierze jenców wezmie cię całego całątwoją uwagę nie odwrócisz wzroku na sekundę ,nie drgniesz ! A to sztuka zrobić kino gdzie dwóch facetów rozmawia przez 1,5 godziny a my jak zahipnotyzowani ogladamy i słuchamy ! Ktoś powie że moja ocena jest za wysoka ale to chłodna ocena 24 godziny pózniej i nie widzę dlaczego miał bym dać mniej ! Historia wciąga ,aktorstow wszystkich występujących doskonałe ,film ma początek ,środek i doskonały satysfakcjonujący koniec czego chcieć więcej! OGLĄDAJCIE KONIECZNIE!

ocenił(a) film na 10
lupus198116

Niestety, ale słabością (taką obniżającą o -1 gwiazdkę) tego filmu jest jego ugładzenie by nie narazić się zbytnio lewactwu. Nie udał się ten zabieg, lewactwo i tak dostało sraczki, a przemawiające przez nie demony zawyły, a film stracił na wiarygodności.

Ten doktorek-ateista po tym spotkaniu oko w oko z demonem, czystym złem, po cudownym ocaleniu od samobójstwa, po tych wszystkich przeżyciach nie mógłby przecież pozostać ateistą, Demon, który miał go rozpracowanego od dzieciństwa nie odpuścił by tak łatwo, bez egzorcyzmów i nie pozwoliłby mu napisać tej książki swoimi słowami, w demaskatorskim tonie. To się nie trzyma kupy. Doktorek po czymś takim byłby w rzeczywistości najgorliwszym z wierzących w Boga.

ocenił(a) film na 6
Youngry

No nie wiem, czy ugładzenie. Film po prostu nie jest nachalny i bardzo dobrze. Dość już ludzi krzyczących, wojujących i nachalnych. Można przekazać swoją prawdę cicho, a dobitnie. I tak jest mądrzej i skuteczniej.