Nie zaluje kasy na bilet...fajnie bylo ich znowu zobaczyc :) Duzy sentyment dla Muldera i Scully :) Czekam na 3 czesc :)
Nareszcie ktoś pisze z sensem=)
Nie liczyłabym na trzecią część, po ostatnich scenach. Mulder i Scully wyjechali razem żeby uciec od mroku i nie wydaje mi się żeby była kontynuacja. Szkoda by było żeby znów musieli się zmierzyć z jakąś sparwą z X Files, bo nareszcie sa razem;p
Poza tym jak ani Scully ani Mulder nie są juz w FBI, to nie jest juz to samo.
Wszystko możliwe, ale nawet jeśli powstanie, to na pewno trzeba będzie na to długo poczekać=p
The X files 2 mieli nakręcić juz od 2002 roku, więc xf3 wypada na 2014 rok x)
pewnie długo myślałeś nad tym postem skoro podobają ci się takie kiepskie filmy serial był ok ale ten film to kompletny niewypał no ale jak ci się podobał to tylko pozazdrościć niewiele ci potrzeba do szczęścia
mi też sie podobał i tobie tylko wypada wspolczuc bo w ogóle nie wiesz na co do kina idziesz i czego sie spodziewać....
http://www.filmweb.pl/topic/877913/%C5%9Awietny!!.html
" Z archiwum X" to nie tylko kosmici i spisek ;/ Większość pisze, że to klapa i sie rozczarowali .... chyba naprawdę nie potraficie zinterpretowac filmu ;/ Mi sie bardzo podobało i też nie żałuję kasy wydanej na bilet :)
a ja mam mieszane uczucia. troche za wolny, za malo tajemniczy. niestety, sredni. a tyle sie spodziewalem po trailerze. coz, nie tak duze, ale jednak rozczarowanie. jakby koniecznie chcieli pokazac, ze jednak mulder i scully sa razem. a mogli to zrobic dawno:P slowem, za malo klimatyczny.
Niby było tyle filmów i seriali ale zwyczajnie fajnie było znowu zobaczyć parę agentów. Do tego film był nie zły, może nie powalający ale na pewno fajnie było go zobaczyć.
Mnie niestety film zawiódł, mimo iż jestem fanem tej serii. Spodziewałem się rozmachu równego "Fight the Future" lub nawet czegoś lepszego ale moim zdaniem ta produkcja nie dorównuje nawet przeciętnemu 45minutowemu odcinkowi. Nudy, nudy i jeszcze raz nudy. Brak klimatu to główny minus.
Chociaż z drugiej strony patrząc, nie było już innego miejsca czasu akcji do wyboru. 9 sezonów + 1 pełnometrażówka tworzą w miarę spójną całość(mam na myśli mytharc czyli te dotyczące głównego nurtu spiskowego).
Najlepsza scena: Skinner i Scully jada po Muldera, Skinner wyskakuje z tekstem: Mulder nie zrobiłby nic szalonego. Przynajmniej niezbyt szalonego.
:P