PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119834}

Z archiwum X: Chcę wierzyć

The X Files: I Want to Believe
2008
5,9 26 tys. ocen
5,9 10 1 26327
4,4 5 krytyków
Z archiwum X: Chcę wierzyć
powrót do forum filmu Z archiwum X: Chcę wierzyć

Niestety wyszedłem przed końcem napisów, i mimo że jestem zawiedziony filmem, ciekawi mnie ta scena

ocenił(a) film na 6
dawids722

a jest taka?? ja dopiero jutro ide .....ekhm no juz prawie dzis:D

ocenił(a) film na 6
dawids722

Scena po napisach końcowych: Mulder i Scully płyną łódką po oceanie.

ocenił(a) film na 6
louiscyphre

....plyna i plyna.... i na koncu nam machaja:)

ocenił(a) film na 4
dawids722

Nie ma żadnej sceny po napisach :) Przynajmniej nie na tej wersji, które ma kino, w którym pracuje ;]

ocenił(a) film na 8
lain_coubert

Mulder i Scully płyną łódką w kierunku bezludnej wyspy, Scully się opala a Fox wiosłuje. Na samym końcu kamera 'ucieka' od góry, a oni z uśmiechem na twarzy machają do widza. :)

dawids722

smiechy hihy ale scena z lodka faktycznie na koncu jest, co sie dzieje dalej > > > S P O I L E R > > > moulder wiosluje, scully sie nie opala bo dzieje sie to o zachodzie slonca, jest wpatrzona w horyzont, wraca wzrokiem na mouldera poczym (to jest masakryczna scena) poczym na ramieniu mouldera ukazuja sie 3 czerwone diody na ksztalt trojkata - 3 kropki. Co to oznacza? nic bardziej mylnego - otoz to nie predator celuje w mouldera, to zwykle przypadkowe pryszcze. Plyna wiec dalej, nagle cos stuknelo o bok ludki (muzyka dosc spowazniala) scully sie wychyla i o to co widzi (straszna scena naprawde) widzi ogromna skorupe jajka, moulder przestaje wioslowac biora to cos na lodke , myslisz sobie... tak jest to jajo obcego ! scena po prostu wbija w fotel.

p.s. ok :)) a teraz troche powazniej i prawdziwiej, scena z lodka jest, ale plyna bez zadnych romantyzmow, po paronastu sekundach o lodke zachacza dlon obcego, nie obcy z czesci ALIEN, tylko dlon jak by ufo, o dosc dlugich palcach i dloni, na pewno nie ludzkiej. Co dalej nie wiem bo w tym momencie obraz robi sie czarny, ale pewnie sugestia kolejnej czesci !?!? pozdr.