PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119834}

Z archiwum X: Chcę wierzyć

The X Files: I Want to Believe
2008
5,9 26 tys. ocen
5,9 10 1 26326
4,4 5 krytyków
Z archiwum X: Chcę wierzyć
powrót do forum filmu Z archiwum X: Chcę wierzyć

Nie dość, że zdradza kluczowe elementy filmu, to jeszcze zawiera obrzydliwe spoilery! Pfu!

freepick

Jakie spoilery, co ty gadasz ????. Chyba kazdy wie ze ten film jest o zjawiskach paranormalnych :]. Jesli nie... to gdzies ty sie uchowal ??:|

ocenił(a) film na 7
Shagohad

Najpierw sprawdź w internecie co znaczy słowo >>sarkazm<<.
Dopiero potem możesz się ośmieszać.

Doświadczeni w tej branży będą wiedzieli o co mi chodzi.

freepick

A co Ty chlopie mozesz o mnie wiedziec ??. Wypraszam sobie takie teksty :/. aha i jeszcze jedno: naprawde potrafie wyczuc ironie...

ocenił(a) film na 7
Shagohad

No jeszcze będzie się pluł i do błędu się nie przyzna. A fafluń dalej.

ocenił(a) film na 8
freepick

taaaaa.... dokładnie :P

proszę na drugi raz zwracać uwagę na informacje zawarte w opisach.. nie wszyscy chcą przed seansem znać fabułę i zakończenie filmu...

żeby mi to ostatni raz było :P :P :P

ocenił(a) film na 4
freepick

No opis jest naprawdę bardzo wyczerpujący :D

YaSiEk89

Avanger, nieźle się uśmiałem. No ale niestety Shagohad wszystko zepsuł. :P

Palpatine

hehe,Avenger Ty to sie znasz:) dobre w ryj!
coz,jednak jak to bywa ze zwaistunami naszych ulubionych filmowych czesci, nie dosc ze zawsze wyzyskuja najlpesze co w filmie, umiejetnie polaczone.. ale im krotsze tym bardziej oznacza to ze nie bylo co wiecej zebrac z filmu...ale sam czekam na druga czesc z arch X!

freepick

buehehe :D niestety sie nadziałem na ten opis i szlak trafił przyjemność z oglądania i nieoczekiwane zwroty akcji :P

freepick

Avanger, mnie również ten opis odebrał przyjemność czekania na film;)) Czekałam tyle lat, a tu takie coś. Bezczelność. Fabuła nie jest już niestety zagadką, ale podawać te wszystkie szczególiki, to już przesada...

_LG_

Hehehe a jak Wam się podoba teraz ? :)))
"Tropiący zjawiska paranormalne, agenci Mulder i Scully powracają w kontynuacji kinowej wersji legendarnego serialu TV. Reżyseria: Chris Carter, w rolach głównych: David Duchovny i Gillian Anderson."

MacK_23

Co za bezczelność! Zostałem oślepiony j.w. a tak bardzo chce wierzyć....:D

freepick

Ten sarkazm nie ma zbyt dużego sensu tutaj... Chciałbyś żeby opis wszystko zdradzał? Ja tam się cieszę, że twórcy filmu trzymają w tajemnicy fabułę filmu...

Mieloneq

też niestety padłem ofiarą tego okrutnego spoilera...

a Ty shagohad jesteś moim idolem :p

ocenił(a) film na 7
davemaster

Mieloneq też chyba nie zrozumiał... Jeśli nie trafi się żadna inna osóbka co będzie sądziła, że ten film to albo animacja komputerowa dla całej rodziny, albo film dokumentalny w 3D, to równie dobrze tego opisu może nie być! Poczułeś się bogatszy o wiedzę, kiedy go przeczytałeś? Na pewno nie. To wszystko jest napisane w formie obsady, ciekawostek i gatunku filmu. Po prostu niepotrzebne marnotrawstwo miejsca na tej stronie, ba! na tym portalu również!

freepick

Avanger, ale sie przejales:P koles sobie zazartowal i tyle. A jaki bedzie to film to zobaczymy, gdy wejdzie do kin... Opis moglby troszke wiecej zdradzac, ale z drugiej str. fenomen "Z Archiwum Z" polega wlasnie na zagadkach, niedomowieniach... Producenci po porstu kontynuuja swoja "strategie biznesowa" nie zdradzjac zadnych szczegolow.

chibi

Sory, pomylka, pierwsze zdanie poprzedniej wypowieddzi wykreslam ;)

ocenił(a) film na 8
chibi

A wiecie czym jest w ogóle film/serial "Z Archiwum X"? Jedna wielką tajemnicą. Więc naprawdę bez szaleństw moi drodzy ;) To jest Archiwum X i wszystko wiadomo ;) Kto chce pójdzie do kina i zobaczy. A kto oglądał serial i go lubił powinien iść i tyle.

freepick

A coście się tak uczepili tego opisu? Mi tam pasuje - po przeczytaniu wiem wszystko na temat i nie muszę już wydawać kasy na bilet do kina. Nawet już wiem kto występuje w rolach głównych, wcześniej myślałem, że takie info trzyma się w tajemnicy do dnia premiery...