Nie dość, że zdradza kluczowe elementy filmu, to jeszcze zawiera obrzydliwe spoilery! Pfu!
Jakie spoilery, co ty gadasz ????. Chyba kazdy wie ze ten film jest o zjawiskach paranormalnych :]. Jesli nie... to gdzies ty sie uchowal ??:|
Najpierw sprawdź w internecie co znaczy słowo >>sarkazm<<.
Dopiero potem możesz się ośmieszać.
Doświadczeni w tej branży będą wiedzieli o co mi chodzi.
A co Ty chlopie mozesz o mnie wiedziec ??. Wypraszam sobie takie teksty :/. aha i jeszcze jedno: naprawde potrafie wyczuc ironie...
taaaaa.... dokładnie :P
proszę na drugi raz zwracać uwagę na informacje zawarte w opisach.. nie wszyscy chcą przed seansem znać fabułę i zakończenie filmu...
żeby mi to ostatni raz było :P :P :P
hehe,Avenger Ty to sie znasz:) dobre w ryj!
coz,jednak jak to bywa ze zwaistunami naszych ulubionych filmowych czesci, nie dosc ze zawsze wyzyskuja najlpesze co w filmie, umiejetnie polaczone.. ale im krotsze tym bardziej oznacza to ze nie bylo co wiecej zebrac z filmu...ale sam czekam na druga czesc z arch X!
buehehe :D niestety sie nadziałem na ten opis i szlak trafił przyjemność z oglądania i nieoczekiwane zwroty akcji :P
Avanger, mnie również ten opis odebrał przyjemność czekania na film;)) Czekałam tyle lat, a tu takie coś. Bezczelność. Fabuła nie jest już niestety zagadką, ale podawać te wszystkie szczególiki, to już przesada...
Hehehe a jak Wam się podoba teraz ? :)))
"Tropiący zjawiska paranormalne, agenci Mulder i Scully powracają w kontynuacji kinowej wersji legendarnego serialu TV. Reżyseria: Chris Carter, w rolach głównych: David Duchovny i Gillian Anderson."
Ten sarkazm nie ma zbyt dużego sensu tutaj... Chciałbyś żeby opis wszystko zdradzał? Ja tam się cieszę, że twórcy filmu trzymają w tajemnicy fabułę filmu...
Mieloneq też chyba nie zrozumiał... Jeśli nie trafi się żadna inna osóbka co będzie sądziła, że ten film to albo animacja komputerowa dla całej rodziny, albo film dokumentalny w 3D, to równie dobrze tego opisu może nie być! Poczułeś się bogatszy o wiedzę, kiedy go przeczytałeś? Na pewno nie. To wszystko jest napisane w formie obsady, ciekawostek i gatunku filmu. Po prostu niepotrzebne marnotrawstwo miejsca na tej stronie, ba! na tym portalu również!
Avanger, ale sie przejales:P koles sobie zazartowal i tyle. A jaki bedzie to film to zobaczymy, gdy wejdzie do kin... Opis moglby troszke wiecej zdradzac, ale z drugiej str. fenomen "Z Archiwum Z" polega wlasnie na zagadkach, niedomowieniach... Producenci po porstu kontynuuja swoja "strategie biznesowa" nie zdradzjac zadnych szczegolow.
A wiecie czym jest w ogóle film/serial "Z Archiwum X"? Jedna wielką tajemnicą. Więc naprawdę bez szaleństw moi drodzy ;) To jest Archiwum X i wszystko wiadomo ;) Kto chce pójdzie do kina i zobaczy. A kto oglądał serial i go lubił powinien iść i tyle.