Widziałam prawie wszystkie odcinki Archiwum X, natomiast kinowej wersji nie dane było mi zobaczyć. Aby zmazać ujmę na moim honorze oddaję się przyjemności oglądania...a za karę będę miała reklamy;)
Hmm..ja na razie nie powala. Niech dowodem będzie to, że nadal nie odłożyłam laptopa;p
Film może nie był powalający ale dałam radę obejrzeć..choćby dla samego pocałunku Muldera i Scully;)
sporo przegapiłam odcinków seriali i ten pocałunek i w ogóle cały ten romans tak mnie wytrąciły z równowagi, że nie wiem o czym była reszta filmu. jejejej.
Tak. Pocałunek Muldera i Scully był chyba wątkiem wiodącym w tym filmie;P
PS. A tak na poważnie to chyba naprawdę obejrzałam za mało odcinków, ponieważ nie pamiętam żeby zawiązały się między M i S bliższe realcje..stąd moja konsternacja po obejrzeniu tej scenki z pocałunkiem...do tego mieli dziecko..świat się kończy!
To miałeś zdrowie:) Wydaje mi się, że na jakimś kanale powtarzają ten serial ale niestety nie pamiętam na którym:/
Witam ,kurde nie obejrzałem filmu ; /
Nie mogę uwierzyć ja tu właśnie kończę oglądać 10 odcinek 6 sezonu "Z Archiwum X" w necie. I z zaciekawienia spojrzałem na program telewizyjny ,a tutaj "Z Archiwum X: Chcę Wierzyć ".
I don't believe :P