PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119834}

Z archiwum X: Chcę wierzyć

The X Files: I Want to Believe
2008
5,9 26 tys. ocen
5,9 10 1 26325
4,4 5 krytyków
Z archiwum X: Chcę wierzyć
powrót do forum filmu Z archiwum X: Chcę wierzyć

Widziałam prawie wszystkie odcinki Archiwum X, natomiast kinowej wersji nie dane było mi zobaczyć. Aby zmazać ujmę na moim honorze oddaję się przyjemności oglądania...a za karę będę miała reklamy;)

masachiko

Ja tez ogladam i to jakies gowno

Dangeris

Mnie się tam podoba :)

ocenił(a) film na 7
lechu15

Hmm..ja na razie nie powala. Niech dowodem będzie to, że nadal nie odłożyłam laptopa;p

masachiko

Mnie się podoba.

oallaa13

nawet fajny ; D

virginia_virgi

to jakieś opary absurdu - przełączam się na Lisa

ocenił(a) film na 7
Dar0962

Film może nie był powalający ale dałam radę obejrzeć..choćby dla samego pocałunku Muldera i Scully;)

masachiko

sporo przegapiłam odcinków seriali i ten pocałunek i w ogóle cały ten romans tak mnie wytrąciły z równowagi, że nie wiem o czym była reszta filmu. jejejej.

ocenił(a) film na 7
Whiskerss

Tak. Pocałunek Muldera i Scully był chyba wątkiem wiodącym w tym filmie;P
PS. A tak na poważnie to chyba naprawdę obejrzałam za mało odcinków, ponieważ nie pamiętam żeby zawiązały się między M i S bliższe realcje..stąd moja konsternacja po obejrzeniu tej scenki z pocałunkiem...do tego mieli dziecko..świat się kończy!

ocenił(a) film na 6
masachiko

serial był lepszy - oglądałem wszystkie odcinki (czasem po 3-4 dziennie) :)

ocenił(a) film na 7
ddiiaarr

To miałeś zdrowie:) Wydaje mi się, że na jakimś kanale powtarzają ten serial ale niestety nie pamiętam na którym:/

masachiko

Witam ,kurde nie obejrzałem filmu ; /

Nie mogę uwierzyć ja tu właśnie kończę oglądać 10 odcinek 6 sezonu "Z Archiwum X" w necie. I z zaciekawienia spojrzałem na program telewizyjny ,a tutaj "Z Archiwum X: Chcę Wierzyć ".

I don't believe :P

ocenił(a) film na 6
masachiko

zdrowie nie zdrowie :) wiesz jak to bywa w długie zimowe wieczory :)

ocenił(a) film na 7
ddiiaarr

W zimowe wieczory różnie bywa;P

KuszCMG- Na pewno jeszcze nie raz dadzą ten film. Ewentualnie ściągnij sobie z Chomika