PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119834}

Z archiwum X: Chcę wierzyć

The X Files: I Want to Believe
2008
5,9 26 tys. ocen
5,9 10 1 26325
4,4 5 krytyków
Z archiwum X: Chcę wierzyć
powrót do forum filmu Z archiwum X: Chcę wierzyć

X-Files 3

ocenił(a) film na 8

SCULLY TALKS X-FILES 3

X-Files News stumbled on to a little news bite that was hanging out on foreign website Dnevnik.

"Of course I would accept to play in a new (third) "X-Files" movie", she said for Dnevnik.hr during the chat with the media and the audience at the last press conference of this 15th edition of the Sarajevo Film Festival.

With this statement, the actress wanted to let people know that she's not bothered with the fact that most of the people call her "Agent Scully" which she has played over a decade in a tv-show and the two feature movies. The third movie, according to her, is in early stages and should be filmed by 2012!"

Oby się potwierdziło :)

ocenił(a) film na 6
LukC

he he he nie dawno napisałem pod duchovnym komunikat czy ktos cos wie o x files 3 :D a tu proszę :D:D nie wszystko rozumiem co pisze ale wiekszośc i mam nadzieje ze bedzie X files 3 !!!!!!! :)

ocenił(a) film na 5
LukC

Też słyszałam,że ma być ale z innymi aktorami I jeśli dobrze zrozumiałam to akcja cofnie się o wiele lat Nie potrafię sobie tego nawet wyobrazić

ocenił(a) film na 6
blackfield1

z nowymi aktorami to już raczej nie bedzie X - Files .David Duchovny i Gillian Anderson to oni tworzą Z Archiwum X bez Nich to Będzie .... to nic nie będzie . Oni razem nakręcają to np sezon 9 x files brak David Duchovny przez cały sezon !! no wytrzymać nie mogłem ogladałem to z nadzieja ze pokarze sie on chociaż w ost. odcinku i tak było ale brakowało mi postaci Agent Fox Mulder . Tak samo teraz mam nadziej ze bedzie Agent Fox Mulder i Agentka Dana Scully (ewentualnie też John Doggett Monica Reyes i oczywiście Walter Skinner ) i by w tym X files było więcej tego X (nie koniecznie o kosmitach ale w serialu nie wszystko do końca jest wyjaśnione w sumei czekamy na 2012 heh :)