PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119834}

Z archiwum X: Chcę wierzyć

The X Files: I Want to Believe
2008
5,9 26 tys. ocen
5,9 10 1 26325
4,4 5 krytyków
Z archiwum X: Chcę wierzyć
powrót do forum filmu Z archiwum X: Chcę wierzyć

wiadomo już czy powstanie kolejna, 3 część kinowego X-Files ?

ocenił(a) film na 2
djbasstronic

Jestem wielkim fanem X files, ale dla mnie ten 2. film kinowy to porażka. Większość odcinków serialu było DUŻO lepiej zrobionych.
Osobiście nie chcę żeby był jeszcze jeden film kinowy, bo sądząc po ostatnim filmie za dobry to on nie będzie.

sandro_

Jakby postawili na kolonizację, to myslę że fani byliby usatysfakcjonowani :):)

użytkownik usunięty
kam001

O tak, po seansie też tak pomyślałem. Jak zauważono wcześniej, film był gorszy niż przeciętny odcinek serialu. Wszystko wyglądało strasznie biednie. I do tego zero klimatu z serialu.

Archiwum bez Archiwum :(
Było minęło, zobaczymy czy będzie coś więcej ??:)

ocenił(a) film na 7
djbasstronic

Fajnie by było jakby zrobili 3, a w niej M&S zapobiegliby kolonizacji.

napruto

No jasne, że fajnie by było :):)
też słyszałam, że coś ma się dziać w związku z 3 kinówką, ale jak widać ... cisza :(
może się to zmieni

użytkownik usunięty
kam001

Witaj :) jestem juz po TXF cz.2 i niestety przeżyłem spory zawód , material na odcinek serialu a nie na pełny metraż :( cale te przeszczepy sa za cienkie w uszach , do tego wrzucili tu co tylko mogli, watek z wiara Scully i chorego chlopca , jasnowidza i ruskiego zlego :) eh, szkoda gadac , dalem 5/10 ale i tak ich kocham , choc majac 10 lat miedzy filmami mogli sie lepiej przygotowac.
No i oczywiscie to ze nie zobaczymy w tym roku jak Scully i Mulder ratuja ziemie przed kolonizacja to najwieksze pokpienie sprawy ever! Tego im nie wybacze :D przeciez az sie o to prosilo....
Pozdrawiam

Mówiłam Ci, że to jest problem tego typu :/ ehh ... ale akurat wątek Scully i chłopca był w porządku, ze względu na nawiązanie do dziecka jej i Muldera, że musiała go oddać itp. Cóż może jest jeszcze jakaś nadzieja na 3 część :):) Ja bym bardzo chciała :)

użytkownik usunięty
kam001

Wiec niech sie spiesza z ta 3 częścią bo do grudnia niewiele czasu , kto nas ocali ? :D

Wiem , wiem ale miałem wrażenie ze ten watek jest troche na doczepkę , moze gdyby akcja toczyla sie wokół porwanego chłopca albo uratowania go poprzez zdobycie szczepionki na czarna maź to by mnie to bardziej ruszylo :D

Święta prawda :):)
Jak to kto nas ocali ???? Nie wiesz ???
Samotni Strzelcy :):)

Podobno będzie :):):)

http://www.filmweb.pl/news/A+czy+Wy+chcecie+wierzy%C4%87+w+kolejne+%22Z+archiwum +X%22-92350

ocenił(a) film na 5
kam001

Czekam z niecierpliwością :)

ocenił(a) film na 10
djbasstronic

miejmy nadzieje ze powstanie i bedzie podejmowal problematyke jakiegos spisku w dziedzinie medycyny (jak i to tu mialo miejsce) albo tym podobny problem na miare ludzi na poziomie, rozgarnietych umyslowo. Stanowcze NIE DLA PIERDO Ł O KOSMITACH. Jezeli chodzi o serial to o ile pamietam byly to zawsze najgorsze odcinki (dotykajace tematu wlasnie owych zielonych ludkow). To jest dobre dla autystycznych 12 latkow.