PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=201}
7,0 23 tys. ocen
7,0 10 1 22540
6,2 9 krytyków
Z archiwum X: Pokonać przyszłość
powrót do forum filmu Z archiwum X: Pokonać przyszłość

"David Duchovny wraca do słynnego serialu Z ARCHIWUM X! Swoją zgodę na uczestnictwow pracy nad nowymi odcinkami wyraziła już także Gillian Anderson. Oboje powinni pojawić się na planie na oczątku przyszłego roku."

cool co nie? jednak nasze wyczekiwania zostaną spełnione. pod koniec tego roku rozpoczną się zdjęcia do drugiego filmu, a na początku roku 2005 do 10 sezoniku XF!!! już nie mogę się doczekać. zapraszam serdecznie do spekulacji na ten temat.

użytkownik usunięty
redxf

no fajnie by było, ciekawe tylko jak by wygladała ich relacja w 10 sezonie. Bo po motywach z The Truth nic już nie pozostanie takie samo.

Po 1 - streść mi odcinek The Truth
Po 2 - Nie będzie 10 sezonu :(( Też to czytałem, przedstawiłem na forum X-FIles i wszyscy huje mnie wyśmiali bo to nie potwierdzona informacja. Chociaż b. bym chciał zeby był.

Oglądałem ostatni odcinek juz :P. I nie zgodze się z tobą. Cytat Muldera "Może jest nadzieja" - ostatnie słowo serialu. I 10 sezon mógłby być właśnie o tym, że próbują zmienić przyszłość.

ocenił(a) film na 10
redxf

na to co się porobiło w 8 sezonie, Scully w ciązy, Mulder nie zyje to wszytsko jest mocno przesadzone zrobiła sie z tego telenowela...

Divian

X-Files zawsze będzie w mojej pamięci. Kochałem, Kocham i będe kochać ten serial jak i DD oraz GA. Nie obchodzi mnie który sezon jest lepszy czy gorszy. Wszystkie traktuje tak samo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

redxf

Film kinowy Z ARCHIWUM X jest polaczeniem/spoiwem laczacym 2 sezony serialu. Czy ktos moze mi powiedziec ktore?

redxf

bla bla bla 10 sezon ludzie ja czekam na 9 bo będzie się rozgrywac w 2012 roku

redxf

bla bla bla 10 sezon człowieku wszyscy czekamy na 9 sezon. Na marginesie 9 sezon rozgrywa sie w 2012 roku. Więc jak myślisz ten twój 10 sezon rozgrywać się będzie PO końcu świata?????

ocenił(a) film na 10
Hannibal_Lecter_3

Było by świetnie gdyby powstał 10 sezon. Jeszcze czekam aż wyemitują u nas 9. 9 widziałam ale niestety nie wszystko i mało tam jest Muldera i Scully jest ten jak mu tam doget i ktoś tam jeszcze

ocenił(a) film na 10
atemia

Było by świetnie gdyby powstał 10 sezon. Jeszcze czekam aż wyemitują u nas 9. 8 widziałam ale niestety nie wszystko i mało tam jest Muldera i Scully jest ten jak mu tam doget i ktoś tam jeszcze