PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=201}
7,0 23 tys. ocen
7,0 10 1 22540
6,2 9 krytyków
Z archiwum X: Pokonać przyszłość
powrót do forum filmu Z archiwum X: Pokonać przyszłość

Z Archiwum X

użytkownik usunięty

Jezu ludziska, ten serial jest super (nagrywam każdy odcinek:) !!!
Ja ciebie, no słów mi brakuje. Uwielbiam ten film. Za każdym razem gdy to oglądam to przed filmem, podczas jego trwania i zaraz po przechodzą mnie takie dreszcze, że hej. Potem się boję otwierać okna na noc, ale szlak z tym! Chodzi o to, że kocham się bać. A Archiwum X to jest właśnie coś, co Igicze lubią najbardziej (pomijając inne rzeczy). Kto mnie popiera lub coś tam, niech pisze!

użytkownik usunięty

twój mózg ma co najwyżej 100mhz! a pamięć 10 gb, (dlatego nagrywarz wszystkie odcinki) trudno ci je analizować z taką słabą kartą graficzną! !KOZI!

Zapewne gdy któregoś nierozumesz dzwonisz do staji telewizyjnej i pytasz się o co tam chodzi !ONANIZATOR!

ty cenzura cenzura to jest do d**y(nie pisze ,,cenzura " bo ten wyraz simierdzi twoim gó***m) Fred Flinston (z kamienołomu)

użytkownik usunięty

Z Archiwum X to mój nij lepszy serial i bardzo go lubie nie wyobrażam sobie żeby się skończył. Niestety nie oglądałam każdego odcinka.

ocenił(a) film na 7

jestescie dowodem na to, że 4 lata temu ludzkość była na niższym etapie rozwoju...

ocenił(a) film na 9
GodFella

Godfella. :D:D:D LOL ale się uśmiałem. Ale tak patrząc. To fakt jest faktem:D 2003/04 nie był przychylny:D