PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395641}

Załoga G

G-Force
2009
6,1 26 tys. ocen
6,1 10 1 25716
4,8 13 krytyków
Załoga G
powrót do forum filmu Załoga G

Poszedłem do kina z zamiarem pośmiania się na bajce o zwierzątkach jak to zwykle bywa < Madagaskar ,Piorun itd> a tu szaaaa. Nie mogłem znaleźć fajnego momentu. No może z 2 teksty były ale właściwie były bez rewelacji. Przyznam że nawet chciałem przysypiać na ramieniu swej ukochanej jednak nie chciałem jej tego robić bo chciała na to bardzo iść. Po wyjściu z kina obydwoje powiedzieliśmy sobie że żałujemy. Nic śmiesznego. Dodam tylko że niektóre teksty były pozmieniane. W trailerze myszy krzyczały "kupe na łape" tutaj inaczej. Świnka obsługując palnik śpiewała "Palniki są gorące" tutaj mamrotała coś pod nosem. Wiecie może skąd te może banalne ale jednak zmiany?

bubster89

To tak jak w przypadku Madagaskaru 2 chociażby. Zwiastun jest dubbingowany długo przed ukazaniem się filmu, dlatego jego dystrybutorzy w Polsce mogą sobie pozwolić na większy luz a jeśli chodzi o film to chyba są trochę ograniczeni czy coś w tym stylu. ;p
A w filmie krzyczały: Świnki kupą! i moim zdaniem było lepsze niż: Kupe na łape. ;d

ocenił(a) film na 7
Aurien

Mylisz dwa hasła. "Świnki kupą" w ogóle nie znalazło się w zwiastunie, a "Kupa na łapę" to tekst myszy:D i faktycznie w filmie był inny i mniej zabawny

dags89

No rzeczywiście. A jak brzmiało w filmie: Kupa na łapę?

ocenił(a) film na 7
bubster89

Też mnie zdziwiła różnica tekstów pomiędzy zwiastunem a filmem.....małe rozczarowanie....
W zwiastunie najbardziej podobał mi się tekst(UWAGA SPOJLER)o toalecie w tym sklepie zoologicznym i na filmie na niego czekałam a tu.....zdziwienie tekst zmieniony i już nie tak śmieszny :( ale i tak film był całkiem w porządku, daję 7/10
pozdro