PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=555315}

Za czarną tęczą

Beyond the Black Rainbow
2010
6,1 3,0 tys. ocen
6,1 10 1 2987
5,2 6 krytyków
Za czarną tęczą
powrót do forum filmu Za czarną tęczą

wow !

ocenił(a) film na 9

polecam wszystkim, ale uprzedzam it can blow your mind,
czyste piękno, raczej nie film do piwa, zachwyci wszystkich lubiących odmienne stany
świadomości ...

ocenił(a) film na 3
uleczka_m

najlepiej oglądać przy wyłączonych głośnikach i monitorze, robiąc coś zupełnie innego!

ocenił(a) film na 10
uleczka_m

Jesen z lepszych filmow jakie widzialem w zyciu. Same zdjecia I muzyka tworza niesamowity klimat. Niektore sceny ogladalem chyba po 20 razy. No i Rogers.... Genialny aktor w roli zycia. Ten facet sie urodzil zeby zagrac Barry'ego;)

uleczka_m

gdzie go można zobaczyć?

uln

Na kinomanie jest
Film wyjątkowy, niestety nie dałem rady obejrzeć go za jednym zamachem, zbyt ciężki jak na moją doświadczoną już głowę. Polecam świeżakom.

lordzen

niestety nie ma go online

uln

podeślę Ci zaraz link na priv

lordzen

Niestety nie mogę wysłać Ci prywatnej wiadomości, poszukaj raz jeszcze na portalu przeze mnie podanym

lordzen

dzięki! widziałem go

ocenił(a) film na 9
uleczka_m

Potwierdzam. Ostatnio takim objawieniem było dla mnie "Pod skórą". Filmy są zresztą w podobny sposób hipnotyzujące, m.in. za sprawą muzyki.

ocenił(a) film na 3
uleczka_m

uwielbiam odmienne stany... niestety ten film ma ich az zanadto, 30min i wylaczylem, a szkoda bo zapowiadal sie niezle, niestety scenariusz i prowadzenie 'akcji' beznadziejne

ocenił(a) film na 10
miko1980

ej, ale schlanie się do granic możliwości to nie jest odmienny stan świadomości, o który chodziło.

ocenił(a) film na 3
XIPE

a kto mowi o alko? eot

ocenił(a) film na 10
miko1980

dobra, dobra. już ja swoje wiem. widać od razu, że za kołnierz nie wylewasz.