polecam wszystkim, ale uprzedzam it can blow your mind,
czyste piękno, raczej nie film do piwa, zachwyci wszystkich lubiących odmienne stany
świadomości ...
najlepiej oglądać przy wyłączonych głośnikach i monitorze, robiąc coś zupełnie innego!
Jesen z lepszych filmow jakie widzialem w zyciu. Same zdjecia I muzyka tworza niesamowity klimat. Niektore sceny ogladalem chyba po 20 razy. No i Rogers.... Genialny aktor w roli zycia. Ten facet sie urodzil zeby zagrac Barry'ego;)
Na kinomanie jest
Film wyjątkowy, niestety nie dałem rady obejrzeć go za jednym zamachem, zbyt ciężki jak na moją doświadczoną już głowę. Polecam świeżakom.
Niestety nie mogę wysłać Ci prywatnej wiadomości, poszukaj raz jeszcze na portalu przeze mnie podanym
Potwierdzam. Ostatnio takim objawieniem było dla mnie "Pod skórą". Filmy są zresztą w podobny sposób hipnotyzujące, m.in. za sprawą muzyki.
uwielbiam odmienne stany... niestety ten film ma ich az zanadto, 30min i wylaczylem, a szkoda bo zapowiadal sie niezle, niestety scenariusz i prowadzenie 'akcji' beznadziejne
ej, ale schlanie się do granic możliwości to nie jest odmienny stan świadomości, o który chodziło.