Za linią wroga II: Oś zła

Behind Enemy Lines II: Axis of Evil
2006
5,3 1,7 tys. ocen
5,3 10 1 1650
Za linią wroga II: Oś zła
powrót do forum filmu Za linią wroga II: Oś zła

Wy też oglądaliście ten film z polskim dubbingiem??
Ściągnąłem sobie ten film i ściągnął się z dubbingiem. Obejrzałem ten film w całości i mnie ten dubbing rozwalił.

ocenił(a) film na 6
Kruchy_4

ja mam kopię oryginalnego dvd i też miałem ten dubbing. wszedzie tak jest

ocenił(a) film na 5
Mnih

tez oglądalem z dubbingiem. straszna porazka. przez to tłumaczenie film o wiele gorzej sie oglądało...

ocenił(a) film na 3
QuadDamage

3/10 wlasnie przez ten gowniany dubbing o_O co to jest bajka czy film dla doroslych ? jeden z najgorszych filmow jaki ogladalem w zyciu

gugu21

Nie sądziłem, że kiedyś podziękuję krytykom dubbingu ^^a jednak. Gdyby nie wasze narzekanie na dubbing, to nie wiedziałbym, że ten film został zdubbingowany. Niestety sam film jak i jakość dubbingu stoją na niskim poziomie, ale dzięki temu wiem, że dystrybutor który to wydał akceptuje dubbing jako formę spolszczenia, czyli krótko mówiąc mogli wydać coś jeszcze. Pytanie tylko co, ale to chyba tylko kwestia czasu kiedy do tego dotrę(jeśli zostało wydane oczywiście). Jeszcze raz dziękuję ^^

P.S
I nie nastawiajcie się tak negatywnie do dubbingu, tylko dlatego, że "Za linią wroga 2" był kiepsko zdubbingowany. Dobrze wykonany dubbing ogląda się tak samo dobrze jak wersję oryginalną. W szczególności polecam "Żony ze Stepford" z genialnym dubbingiem Christophera Walkena.

Replo

film jest od lat 16. Pierwsze słyszę by film "Za linią wroga II" był z duubigniem. Skoro "Za linią wroga. part 1" jest z lektorem to i druga czesc powinna z lektorem

krissovsky96

Wiem co to dubbing a co to lektor, więc śmiało mogę Ciebie zapewnić, że "Za linią wroga 2" zostało wydane na DVD z dubbingiem(przynajmniej pierwsza edycja, kolejne mogą byc już z lektorem). Taką wersję udało mi sie ściągnąć z internetu, wystarczy dobrze poszukać. Mam nadzieję, że w przyszłości zacznie pojawiać się coraz więcej dubbingów do normalnych filmów.

ocenił(a) film na 1
gugu21

Oglądałem bez dubbingu - był równie beznadziejny...
Jeden z tych filmów, przy których jedyna myśl chodząca po głowie, to pytanie czy chce się doczekać do jego końca... Ja nie dałem rady..

ocenił(a) film na 2
Kruchy_4

masakra ten dubbing, coś jak Power Rangers im wyszło...