Kiedyś jak jechałam z klasą na wycieczke do Berlina to puścili nam ten film na DVD.Wszyscy chciel go zobaczyć bo to taki hit.Po 30 minutach nik go nieoglądał a jakiś czas później wszyscy błagali o to aby go wyłączyć.Nie wiem czemu ludzie to lubią.Extra fury i ładne laski czynią z tego arcydzieło???Przecierz to nawet niema ciekawej fabuły,owszem autka są super ale to jedyny plus.Moja ocena 2/10.
No cóż... Masz prawo do własnego zdania. Ja nie miałam ochoty obejrzeć tego filmu, ale też puścili nam go, jak z klasą wracałam z wycieczki z Zakopanego. Faktem jest, że połowa naszej klasy zasnęła. Mnie on się jednak bardzo podobał. Przypuszczam, ze to kwestia gustu. Może i nie ma żadnej wielkiej fabuły (A ja lubię raczej filmy ambitne z treścią), ale zauroczył mnie. No i mam nową pasję: Szybkie samochody:P Sama nie wiem dlaczego. Coś w sobie miał. Średnio technicznie rozwiązany, ale podobały mi się fekty specjalne.
Ja mu daję 7/10.
hmm.. mi sie akurat bardzo podobal film ale o gustach sie nie dyskutuje ;)
szybkie auta to cos co kocham wiec moze dlatego tak mnie wciągnął ;) pozdrawiam ;*
No właśnie, szybkie auta:) Moze kiedyś sobie coś takiego sprawię, narazie jeżdżę komunikacją miejską;)
Szybkie auta,szybkie auta.....blablabla.W tym filmie niema nic!!!Kompletnie nic!!Niema akcji,niema fabuły,niema aktorstwa,niema czegokolwiek.A jak chcesz popatrzeć na auta to idź do salonu samochodowego.
O matko, Michela, jak widze takie komentarze to mi się przysłowiowy nóź w kieszeni otwiera. No widocznie coś w nim jest skoro wielu osobom się podoba, no, proste!
Ciekawe jakie ty filmy lubisz? Ze zwierzątkami? Mhm.. Ja nie przepadam bo są banalne. Skoro chcesz sobie oglądać zwierzątka to idż do sklepu zoologicznego. (To przykład, dla osób gorzej myślących)
Matko, co za głupi tekst...
Pozdrawiam.
Michela, twój naprawdę nędzny poziom i sposób obrażania ludzi mnie powala. Nie, nie oglądają go tylko idioci i idiotki, wypraszam, sobie. Masz tutaj pecha, bo trafiłaś na osobę ze średnią 5,2 w III licealnej i laureatkę wielu ogólnopolskich konkursów. Widzę, że nieznane jest ci słowo tolerancja i jeśli tobie coś się nie podoba uwarzasz, że od razu powinno znaleźć się to w koszu u wszystkich. Błąd. Na szczęście każdy z nas ma własną wolną wolę i sam może zadecydować o tym, co mu się podoba. Jedni wolą piłkę nożną, inni operę. I nie widzę powodu, żeby na to konto rzucać mięsem na forum i obrażać innych ludzi. To naprawdę nie jest na poziomie i mogłabyś sobie takie teksty odpuścić, bo wierz mi, na nikim nie robisz wrażenia, wręcz przeciwnie. Każdy widząc twoje komentarze skrzywia lekko twarz i idzie gdzieś indziej. Bo to naprawdę żałosne....
Ludzie, trochę kultury, po prostu kultury...
A, i jeszcze jedno. Pozwoliłam sobie przeglądnąć twój profil jak i filmy, które lubisz i na które głosowałaś i nie potrafię oprzeć się wrażeniu, ze zalogowałaś się na filmwebie tylko po to, żeby krytykować i oceniać jak najniżej...
Bo widocznie nielubi badziewia(w przeciwieństwie do ciebie).W tym filmiku nie ma nic zasługującego na uwagę od scenariusza na wizualizacji kończąc.Wszystko jest nieskładne,fabuła nie trzyma się kupy.A te całe autka,chyba tylko dzieciakom to imponuje.
1/10....WIELKIE DNO
O, widze kolejnego bardzo tolerancyjnego człowieka... Ludzie, rozbawiacie mnie. Serio, jesteście zabawni. Zamiast podyskutować jak przystoi czlowiekowi próbujecie za wszelką cenę go obrazić twierdząc, że tylko wasze zdanie jest dobre i zgodne z panującymi normami. Błąd. Na szczęście jakaś siła wyższa dała nam wolną wolę i możemy lubić to, co po prostu nam się podoba.
A ten film mi się podoba. I niezgadzam się, ze jest badziwiem.
Oczywiście, daleko mu do "Requiem dla snu", czy "Życie jest piękne". Zresztą, to zupełnie inna kategoria. Ale na luźne popołudnie, kiedy nie masz co robić, to czemu nie?
Ubawię się na tym forum, naprawdę...