Zapraszam do glosowania. Chcialbym zobaczyc ktora czesc Szybkich i wscieklych podobala wam sie najbardziej. U mnie wyglada to tak
1.Szybcy i wscielki 1 - zdecydowanie najlepsza ze swietnym duetem 10/10
1.Szybcy i wscielki 1 - zdecydowanie najlepsza ze swietnym duetem 10/10
2.Tokio drift - calkiem dobra film i zmienienie konkurencji ze zwyklych wyscigow na drifty. glowny bohater tez calkiem spoko 9/10
3.Za szybcy za wsciekli - jest to tylko dobry film. najslabszy z calej trylogii. murzyn ktory zastapil w tej czesci Vina Diesela nie zpisal sie najlepiej, fabula takze gorsza od pozostalych czesci 7/10
Co jakis czas bede podawal klasyfikacje. A punkty dzieli sie tak:
1 miejsce - 5 pkt
2 miejsce - 3 pkt
3 miejsce - 1 pkt
1. TOKIO DRIFT - fajny klimat, świeże podejście do filmu, fajna obsada, i
bardzo widowiskowo :D
2. Szybcy i wściekli - pierwsza część, bardzo fajna fabuła, ale i tak jakoś
bardziej podobał mi się spin-off
3. Szybko i wściekle - no, nareszcie powrót do korzeni :D
4. Za szybcy, za wściekli - wtórne, nudne, tandetne.
1.za szybcy za wściekli
2.szybcy i wściekli
3. tokio drift
nie oglądałem szybko i wściekle ale mam w planach
na pierwszym jedynka "szybcy i wściekli", poźniej "szybko i ściekle", pożniej dwójka i na końcu Tokio drift
1.Tokio drift
2.Szybcy i wściekli
3.Za szybcy, za wściekli
Kocham Japonie dlatego pierwszy Tokio Drift. No i obsada super :)
1. SZYBCY I WŚCIEKLI
2. TOKYO DRIFT
3. ZA SZYBCY ZA WŚCIEKLI
ZDECYDOWANIE
jeszcze nie obejrzałam czwartej części (chociaż występują, z tego co wiem bohaterowie z pierwszej części-czyli może być niezłe)
1. Tokio Drift 10/10
2. Szybcy i Wściekli 10/10
3. za szybko za wściekle 1/10 (film nieporozumienie)
ja nie traktuje wogole tokio drift jako czesc calej serii.zupelnie inni bohaterowie-sami gowniarze,ich smieszne problemy,jakies driftowanie ha ha.to bajeczka dla dzieci.podczas calego filmu jeden trup oraz bow wow czy jak ten asfalt sie zwie doslownie zenada film 1/10 jedyne co go ratuje to utwor six days.
1. Za szybcy, za wściekli
2. Szybko i wściekle
3. Szybcy i wściekli
4. Tokio Drift
1-szybcy i wściekli
2- szybko i wściekle oraz za szybcy za wściekli- traktuje te filmy na równi bo są bardzo dobre
3-
4-tokyo drift zdecydowanie najsłabsza część i jako jedyną nie oglądała mi się dobrze
u mnie sytłacja przedstawie się tak:
Szybcy i wscielki 10/10
Za szybcy za wsciekli 8/10
Tokio drif 6,5/10
1.Za szybcy za wściekli 10/10 - to nie jest zwykły film tylko dzieło...
2.Szybcy i wściekli 9/10
3.Tokio Drift 6/10 kiepsko...
4.Szybko i wściekle - jeszcze nie oglądałem ale podobno początek zerżneli z jedynki ... :-)
1.Szybcy i wściekli 10/10
2.Tokyo drift 10/10
3.Szybko i wściekle 9/10
4.Za szybcy za wściekli 9/10
Uwielbiam całą serię dla tego wybór był trudny :P Proponuje zmienić punktacje żeby 4 miejsce też było punktowane :) pozdrawiam fanów całej serii ;]
1. Szybcy i wsciekli 10/10 najciekawsze:)
2. Szybcy i wsciekli tokio drift 10/10 pomimo slabej obsady film jest zaje*****:)
3. Za szybcy za wsciekli 9/10 fajny film to juz nie to samo ale milo jest widziec w tej czesci Tyrese i Eve Mendes;) a i Tyrese nikogo nie zastepywal... po za tym nie przepadam troche za Vinem Dieslem... ale to moje zdanie;)
4. Szybko i wsciekle 8/10 to juz nie to samo:/ chodz jest fajnie i tak;)
Ja też głosuję po koleji,tak jak lecą odcinki(Ale 2 jest super)
1.szybcy i wściekli
2.za szybcy za wściekli
3.tokio drift
1. Szybcy i Wściekli- Super duet Diesel i Walker świetne samochody
2. Szybko i Wściekle- znowu super duet
3. Szybcy i Wściekli Tokyo Drift- kolejny fajny duet Black, Wow i Kang nawet fajne auta
4. Za szybcy za wściekli- fajne fury ciekawa akcja ale ni to samo co w pozotałych częściach
1. miejsce - Szybcy i wściekli (9/10 - moja ocena na filmwebie) - pierwsza część serii, na której potem pozostałe części bazowały w większości, świetnie dobrani aktorzy przede wszystkim Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, fajna fabuła i klimat.
2. Szybko i wściekle (9/10) - powrót do korzeni, m.in. do sprawdzonych, najlepszych postaci. Najwięcej smaczków (nawiązań) dla fanów serii m.in. - postać Hana! (choć pojawia się epizodycznie), wypełnia lukę w serii, łączy części (choćby 1 i 3).
3. Tokio Drift (8/10) - w przeciwieństwie do za szybcy za wściekli, w końcu coś nowego, drifty, przeniesienie akcji w inne miejsce co nadaje nowy specyficzny klimat, który jednym się podoba innym nie, mi się podoba, smaczek w postaci pojawienia się Vinka na koniec ;)
4. Za szybcy za wściekli - film wtórny, przesadzony lekko ;P ale podobnie jak TD jednym się podoba, innym nie. Mi się nie podoba za bardzo, ale mimo tych w/w negatywów, dobre kino akcji, sam raz na obejrzenie w deszczowy wieczór ;)
1.SZYBKO I WSCIEKLE
1.SZYBCY I WSCIEKLI
1.ZA SZYBCY ZA WSCIEKLI
1.SZYBCY I WSCIEKLI:TOKIO DRIFT
1. Szybcy i wściekli
2. Szybko i wściekle
3. Za szybcy za wściekli
4. Tokio drift
jak dla mnie:
1. oczywiście tokyo drift ( choć Black jest beznadziejnym aktorem to jednak kocham Japonię i nie mogło być inaczej, Kang przeważył szalę xD)
2. szybko i wściekle
3. szybcy i wściekli
4. za szybko za wściekle (nie lubię Walkera i to chyba dlatego)
1.Szybcy i wściekli 10/10
2.Szybko i wściekle 9/10
3.Tokio drift 8/10
4.Za szybcy za wściekli 7/10