PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123697}

Za wszelką cenę

Million Dollar Baby
2004
7,8 278 tys. ocen
7,8 10 1 277660
7,9 62 krytyków
Za wszelką cenę
powrót do forum filmu Za wszelką cenę

10/10

ocenił(a) film na 10

Super film, nikt nie bedzie zawiedziony !!!

ocenił(a) film na 10
Galeon

wspaniały film o pasji , samotności , jak wiele (pasja) znaczy w naszym życiu . Wspaniałe kino warte poświęconego czasu

ocenił(a) film na 5
Galeon

Ja jestem.
Strasznie przewidywalny. Myślę, że większość nawet zgadła od razu, co będzie oznaczać 'Mo Cuishle'

ocenił(a) film na 10
delakha

Jesteś wyjątkiem, który tylko potwierdza tezę o wyjątkowości tego filmu.
Każda dobra historia jest w jakimś stopniu przewidywalna. To może być wadą w przypadku kryminału, ale nie w przypadku dramatu jakim jest "Za wszelką cenę"

ocenił(a) film na 8
HRA

znakomite kino 8,5/10

ocenił(a) film na 1
Galeon

dopracowany scenariusz, swietna gra aktorska, dobra dopieszczona produkcja i sprawna rezyseria... to sa rzeczy ktorym trudno zaprzeczyc... ale zeby sie zachwycic tym filmem trzeba jeszcze przelknac historie i jej zakonczenie... mnie sie to nie udalo...

ocenił(a) film na 10
michostr86

Zgadzam sie z przedmowca i innymi , film wyjatkowy , swietne aktorstwo , Hilary zjawiskowa i wspaniala !!! lecz dramatyczny koniec podkresla ciezkostrawnosc , w sumie gdyby nie tak a innaczej ,czy bylby rownie mocny i poruszajacy ?
Faktycznie nie kazdy to strawii , mnie przyszlo z trudem , bo jestem wrazliwy , az mi sie w oku lezka zakrecila .
Oglada sie z zapartym tchem , nie widomo jak ten czas leci , tylko ten niedosyt na koniec ...
Chetnie obejrzalbym alternatywne zakonczenie i nie mialbym nic przeciwko sielankowosci jego ; )

ocenił(a) film na 1
Pelzajacy_kamien

ja nie mam niedosytu.. po prostu nie kupuje tej historii...

ocenił(a) film na 10
michostr86

W zyciu jest tak wiele najrozniejszych historii , iz czasem trudno w nie uwierzyc !
Zapomnialem dodac, gdyby to byla inna aktorka i mniej atrakcyjna , tak bym sie chyba nie wzruszyl na koniec , jednak jak nam sie ktos podoba , to bardziej boli ...