wspaniały film o pasji , samotności , jak wiele (pasja) znaczy w naszym życiu . Wspaniałe kino warte poświęconego czasu
Ja jestem.
Strasznie przewidywalny. Myślę, że większość nawet zgadła od razu, co będzie oznaczać 'Mo Cuishle'
Jesteś wyjątkiem, który tylko potwierdza tezę o wyjątkowości tego filmu.
Każda dobra historia jest w jakimś stopniu przewidywalna. To może być wadą w przypadku kryminału, ale nie w przypadku dramatu jakim jest "Za wszelką cenę"
dopracowany scenariusz, swietna gra aktorska, dobra dopieszczona produkcja i sprawna rezyseria... to sa rzeczy ktorym trudno zaprzeczyc... ale zeby sie zachwycic tym filmem trzeba jeszcze przelknac historie i jej zakonczenie... mnie sie to nie udalo...
Zgadzam sie z przedmowca i innymi , film wyjatkowy , swietne aktorstwo , Hilary zjawiskowa i wspaniala !!! lecz dramatyczny koniec podkresla ciezkostrawnosc , w sumie gdyby nie tak a innaczej ,czy bylby rownie mocny i poruszajacy ?
Faktycznie nie kazdy to strawii , mnie przyszlo z trudem , bo jestem wrazliwy , az mi sie w oku lezka zakrecila .
Oglada sie z zapartym tchem , nie widomo jak ten czas leci , tylko ten niedosyt na koniec ...
Chetnie obejrzalbym alternatywne zakonczenie i nie mialbym nic przeciwko sielankowosci jego ; )