PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123697}

Za wszelką cenę

Million Dollar Baby
2004
7,8 277 tys. ocen
7,8 10 1 277490
7,9 60 krytyków
Za wszelką cenę
powrót do forum filmu Za wszelką cenę

Kochani wiecie, a może chociaż domyślacie, co sie stało z Frankiem, po dokonaniu przez niego eutanazji na Maggie???
Czy on bał sie o to, że zabijajac Maggie((pomimo iz sama tego chciała)) moze zostać oskarżony o morderstwo i dla tego zaszył sie nie wiadomo gdzie??? Czy moze dreczyło go poczucie winy i czuł sie odpowiedzialny, za to co sie stało z Maggie i będąc bezradnym w tej sytuacji, nie mogąc jej w żaden sposób pomóc, zdecydował sie ulżyc jej cierpieniu, po czym nie byl w stanie, sobie wybaczyć tego co zrobil i dlatego uciekl nie wiadomo dokąd???
Te znaki zapytania nie dają mi spokoju. Moze wy znacie jakąs odpowiedz na któreś z nich???
Pozdrawiam...

ocenił(a) film na 9
nie_ma_mnie_2

Jak to uciekł nie wiadomo dokąd? Przecież na końcu pokazana jest ciastkarnia w której wspólnie jedli ciastka, i o której rozmawiali, że można by ją kupić :) Tak samo jak o budowie domku w górach gdzieś, gdzie jest spokój. Resztę pozostaw swojej wyobraźni.

ocenił(a) film na 10
nie_ma_mnie_2

ja mysle ze jak pokazali ciastkarnie i list od corki to znaczy ze wlasnie tam spotkal sie z córką.....

lokizeiro

Już wiem c się z nim stało> Opowiedzal mi to i owo jak spotkałem go wczoraj w mięsnym! ;-) Jedno jest pewne...Frank zyję;-)

ocenił(a) film na 7
nie_ma_mnie_2

podobno znalazl cialo dzimiego hoffy i zaczeli sie bawic w brukebek małten

ocenił(a) film na 8
nie_ma_mnie_2

Zaszył się w ciastkarni, jest to pokazany w ostatniej scenie a być może nawet ją kupił

ocenił(a) film na 7
LuBe

skoro sie zaszyl to jakim cudem mogl przekazac pieniadze za ciastkarnie?! A tak w ogole to jak mozna sie zaszyc samemu od srodka;>? musialby jakas latarke wziac zeby sobie poswiecic przy szyciu... w ogole to jakies hardkorowe logistyczne przedsiewziecie sie z tegor obi.. watpie zeby mu sie chcialo:))

ocenił(a) film na 8
gen_leihy

Kupił domek na wsi, pogodził się z córką, gdyż dorósł do tego. Stał się w końcu zdecydowanym człowiekiem. A córka piekła mu prawdziwe domowe ciasta z prawdziwym kremem... To moja propozycja :)

ocenił(a) film na 9
nie_ma_mnie_2

Ja także myślę, iż kupił ciastkarnię, domek na wsi i w końcu pogodził się z córką (:

ocenił(a) film na 9
vebdk

to ze kupił sobie ciastkarnie, pogodził sie z curką, mieszka w jakiejś chatce na odludziu jest bardzo mozliwe.... ale zauwazcie ze on do torby wkładał 2 strzykawki... jedną zabił Meggie.... ja na jego miejscu tą 2 uzyłabym dla siebie. W koncu tracąc meggie stracił wszystko;(

ocenił(a) film na 8
berya

Fakt. Ta opcja jest też prawdopodobna. Tym bardziej, że w jednej z końcowych scen to Eddie pisał list do córki Frankiego, podtrzymując tym samym tradycję, a być może zawiadamiając ją o śmierci ojca.