PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123697}

Za wszelką cenę

Million Dollar Baby
2004
7,8 277 tys. ocen
7,8 10 1 277484
7,9 60 krytyków
Za wszelką cenę
powrót do forum filmu Za wszelką cenę

Zasluzone oskary. Dawno tak nie przeklinalam co podczas ogladania tego filmu. Cudowne wiazanki laly sie ze mnie potokiem. W ostatniej walce boksowalam razem z Maggie. Dalej placze jak glupia.

ocenił(a) film na 9
KiniuNiniu

tego filmu nie da sie po prostu obejrzec - ten obraz sie przeżywa calym soba
a od 3/4 filmu siedzialem skulony w fotelu z oczami wielkosci 5zlotowek... na dobra sprawe jeszcze teraz mam ten wytrzeszcz
rewelacyjne kino

rafkulak

Eastwood nie pierwszy raz udowadnia swój geniusz.

ocenił(a) film na 10
Jacques_Mesrine

Film powala na lopatki... Jedyny tytul na ktorym w kinie bylem dwa razy.... Dzisiaj widzialem go po raz 6-7, ciagle jest w nim to cos... Zdecydowanie jeden z TOP 3 filmow Clinta obok Gran Torino i Unforgiven.

ocenił(a) film na 8
KiniuNiniu

W filmie jest to co wg mnie najważniejsze tj wciąga widza w historię i wywołuje silne emocje. Chociaż bardziej porusza mnie kino azjatyckie w którym przykłada się wagę do zasad takich jak honor itp to ode mnie mocne 8. Klimat filmów Eastwooda jest fajny, taki zwyczajny, świat w nich jest prosty, trochę bajkowy. Jednak dla mnie film trochę niespójny i miejscami przekoloryzowany. Ogólnie pozytywnie ;)

ocenił(a) film na 10
KiniuNiniu

Zgadzam sie, gran torino rowniez mnie rozlozylo. Najbardziej mnie zasmucilo podejscie jej rodziny. Bylam z niej dumna jak na koniec ich potraktowala jak potraktowala. Najgorsze jest to ze poswiecila cala siebie dla osiagniecia celu. Kazdy grosz oszczedzala. Zaczela wreszcie zyc pelnia zycia i TA NIEMIECKA KU... ja tak zalatwila. Na jej miejscu straszylabym ja do jej usranej smierci. Chcialabym miec taki charakter jak Maggie. A nawet zebow nie chce mi sie teraz isc myc.

ocenił(a) film na 10
KiniuNiniu

O! Eastwood na tvn7

ocenił(a) film na 10
KiniuNiniu

No to daj Dychę (10) KiniuNiniu... Pozdrawiam!
O! Już dałaś. Super!

KiniuNiniu

dokladnie, od momentu wypadku lzy laly mi sie bez przerwy. na wielu filmach zdarza mi sie uronic lzy, ale ten film jako jedyny sprawil ze wrecz mi twarz wykrzywialo. musialam sie rekoma zaslaniac przed innymi 'kanapowiczami'

ocenił(a) film na 10
ShadowOfMyMemories

Genialnie zagrane role! Nie byl to sztuczny film tak jak wiekszosc teraz. Zzylam sie z bohaterami. Jutro film poleci do ulubionych bo teraz pisze z telefonu i zajmie mi wieki polubienie go. Ahhh PIEKNY FILM.

ocenił(a) film na 10
ShadowOfMyMemories

A co do plakania. Ja prawie od poczatku plakalam bo przeczytalam spam tego kretyna ze Maggie umrze.