PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123697}

Za wszelką cenę

Million Dollar Baby
2004
7,8 278 tys. ocen
7,8 10 1 277661
7,9 62 krytyków
Za wszelką cenę
powrót do forum filmu Za wszelką cenę

Film o zyciu i smierci, prawdach ostatecznych? To taki film zeby Amerykanin mogl powiedziec, ze zobaczyl madry film, ktory nawet dostal oscara. Clint nie jest dobry rezyserem.

ocenił(a) film na 8
GregRiesner

Powiedział co wiedział:)

ocenił(a) film na 10
GregRiesner

Na szczęście to tylko Twoje zdanie. Mówisz ze Clint nie jest dobrym reżyserem ? Czyli o Oscara decydują debile, a to Ty jesteś prawdziwym znawcą ? Wiesz... możesz nie lubić jego filmów, ale to tak jakbyś mówił że Michał Anioł słabo malował, nie każdemu podobają sie freski Michała Anioła, ale nikt nie powie że nie umiał malować. Tak samo jest z filmami.

ocenił(a) film na 8
GregRiesner

Na pewno nie tak głęboki jak straszny film, który nawiasem mówiąc oceniłeś na dyszkę.
" Za Wszelką Cenę" może nie jest arcydziełem kinematografii i nie odkrywa niczego, czego byśmy wcześniej nie wiedzieli. To po prostu bardzo dobry film, którego mocną stroną jest jego naturalność (cholera ostatnio trochę nadużywam tego słowa). Nie mamy tutaj ani niepotrzebnego happy endu, ani; co jeszcze gorsze wyciskania łez na siłę

ocenił(a) film na 10
GregRiesner

Jak dla mnie film absolutna rewelacja. U mnie 10/10

GregRiesner

A jaki film Twoim zdaniem jest głęboki i mądry? Moim zdaniem właśnie taki - nie tylko o życiu i śmierci, ale o wytrwałości, miłości, prawdziwej pasji i dążeniu do celu. Piękny film.