I znowu to samo.Po raz kolejny czytam opinie jakże mądrych uczonych ludzi którzy już nie wiadomo co robili w życiu.Po co niektórzy z was w ogóle oglądają filmy?jaka z tego przyjemność>?Ludzie weźcie troche zluzujcie bo to jest żałosne.Czy naprawdę aż tak bardzo konieczne jest debatowanie na temat każdego szczegółu w filmie wymądrzania się w każdej kwesti.Kim wy w ogóle jesteście?Kto tu siedzi? Lekarze?Psycholodzy? Psychiatrzy?A może reżyserzy?Producenci aktorzy nie wiem jak dla mnie to wam sie w dupach poprzewracalo.Jezeli nie czerpiecie zadnej radosci ani niczego z filmow to ich NIE OGLADAJCIE i tyle proste jak budowa cepa.Zycie jest jedno i szkoda go na udawanie super madrych supermenow wiec dajcie spokoj i idzcie na spacer WIOSNA juz za oknem a wlasciwie prawie lato.Pozdro
Mam takie pytanie: Czy Twoim zdaniem na tym portalu nie ma ludzi inteligentnych? Coraz częściej spotykam wypowiedzi w których autor najwyraźniej próbuje powiedzieć, że są ludzie "głupi" oraz "głupi którzy udają inteligentnych", a tych naprawdę inteligentnych nie ma. Piszesz: "Zycie jest jedno i szkoda go na udawanie super madrych". Nie przyszło, Ci do głowy, że może my wcale nie udajemy, że naprawdę jesteśmy inteligentni i prawdziwą przyjemność sprawia nam właśnie dyskutowanie na temat filmów, że bezmyślne gapienie się w ekran nam nie wystarcza, że nasze umysły chcą czegoś więcej? Weź to pod uwagę.
No wiesz może i masz racje w tym że bezmyślne gapienie się w ekran nie jest niczym dobrym ale mi nie o to chodzi.Chodzi mi o wypowiedzi niektórych użytkowników na tym portalu.Są tu tacy którzy zawsze ale to poprostu zawsze mają spore ale do wszystkiego co jest w danym filmie.Naprzykład "Za wszelką cenę" wypowiedzi w stylu że z tą nogą to przesada czy że film propaguje eutanazje nie jest moim zdaniem wypowiedzią odnośnie samego filmu tylko faktów w tym filmie wymienionych.Przecież skoro oglądamy film to po co go oglądamy?Nie jestem pewna czy mnie dobrze zrozumiesz ale czym innym jest komentarz odnośnie aktora jego gry,muzyki w filmie,zdjęć bądź nawet niech będzie że wyglądu a co innego wypowiadania się na tematy o których prawdopodobnie niewiele osób ma pojęcie a nawet jeśli to nie na tyle żeby stwierdzać rzeczy przypisane raczej specjalistom.I wcale nie uważam że tutejsi użytkownicy są głupi czy mało inteligentni bo lubię czytać opinie ale takie które są obiektywne nie przesadzone i chociaż w miarę uzasadnione tudzież przemyślane jeżeli obraziłam naprzykład ciebie to przepraszam ale swoją wypowiedź kierowałam do tych ludzi których miałam na myśli.Poprostu jeśli ktoś pisze coś tutaj tylko po to żeby coś napisać to dla mnie powinien raczej robić to na "pudelku".Pozdrawiam i mam nadzieję że przejrzyście wyjaśniłam moją wypowiedź.