Czy mógłby mi ktoś napisać zakończenie tego filmu?? nie zdążyłam go do końca obejrzeć i nie będę już miała okazji, a bardzo mnie zaciekawil. Prosze napiszcie mi jak on sie skonczyl, z gory dziekuje!!
Maggie w Las Vegas miała walczyć o tytuł mistrza świata wagi półśredniej(CZY JAKOS TAK) jej przeciwniczka zagrała nieczysto, Maggie miała już zwycięstwo w kieszeni, a ta uderzyła ją po zarządzeniu przerwy, Maggie upadła szyją na krzesło, zostałóa sparaliżowana, mogła tylko mówić, oddychała przez respirator, jej rodzina ją odwiedziła ze słowami "byłaś dobrą córką, podpisz papierek"(w którym przepisuje im dom). Frankie non stop przy niej siedzi, ona ma poczucie tego, że zwyciężyła, teraz chce, bo trener pomógł jej umrzeć, on nie wie, co robić, pewnej nocy Maggie nadgryza sobie język, bo udławić się krwią, ale ją ratują. Frankie postanawia jej pomóc, w nocy żegna się z nią, odłącza respirator i daje jej zastrzyk adrenaliny, po czym wyjeżdża(chyba kupił to miejsce, w którym jedli kiedyś ciastka). Świetny film.