PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123697}

Za wszelką cenę

Million Dollar Baby
2004
7,8 278 tys. ocen
7,8 10 1 277660
7,9 62 krytyków
Za wszelką cenę
powrót do forum filmu Za wszelką cenę

Są takie filmy, które po obejrzeniu każą ci się chwilę zastanowić, ale po pewnym czasie je zapominasz. To są filmy solidnie, przyzwoicie napisane, wyreżyserowane i zagrane. Dzisiaj gdy na ekranach często nijaka papka, "Za wszelką cenę" jest filmem dobrym. Nie wybitnym, nie genialnym, ale dobrym. Są lepsze filmy o boksie i lepsze o eutanazji, a Clint Eastwood nie umie przekonująco płakać. "Za wszelką cenę" 4/10.
Ps. Oscar niezasłużony moim zdaniem. "Aviator" jest moim zdaniem lepszy.

ocenił(a) film na 10
tarantino1357

Dobry i solidny film { to twoje słowa} dostaje ocenę 4/10. Czy to brak logicznego myślenia? System ocen na Filmwebie jest prosty.
Przy takim braku konsekwencji w ocenie filmów twoje opinie są nic nie warte

ocenił(a) film na 4
HRA

Większość oceniających na filmwebie ma nieznośną tendencję dawania zbyt wysokich ocen. Ja dlatego daję niskie oceny. Jeszcze żadnemu filmowi nie dałem 10/10. W mojej ocenie 4/10 wystarczy dla "za wszelką cenę". Podobną ocenę ma u mnie np. "Dziecko Rosemary", które także uważam za niezły film.

ocenił(a) film na 10
tarantino1357

Bo większość oceniających dostosowała się do systemu ocen Filmwebu. Prawy ,górny róg. Ty natomiast wprowadziles swój własny system. Wedlug mnie jest to niezrozumiale i niepotrzebne. Twoje oceny nie mają żadnego punktu odniesienia poza twoim wlasnym, nieznanym innym użytkownikom.
Ale ok. Twoje oceny. Twoja sprawa