PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123697}

Za wszelką cenę

Million Dollar Baby
2004
7,8 278 tys. ocen
7,8 10 1 277664
7,9 62 krytyków
Za wszelką cenę
powrót do forum filmu Za wszelką cenę

ujrzeć Sandrę Bullock, która odrzuciła propozycję zagrania w tym filmie szkoda... ciekawe czy również dostałaby OSCARA ?!

użytkownik usunięty
Pola00

Nie nie dostała by Oscara bo juz czuje jakby zagrała!!!!!!! Zniszczyła by film!!!!!

ocenił(a) film na 8

Dokladnie !! Bullock moglaby bardzo polozyc ten film-zrobilaby z Maggie wypindrzoną,wypudrowaną paniusie-nawer jesli mimo woli

ocenił(a) film na 10
Pola00

na 100% nie dostała by Oscara, zapewniam Cie. Jej wizerunek nie pozwolił by jej na to. Zresztą Sandra mimo tego, że fajna z niej dupeczka i ogląda się ją z przyjemnością nie zagrała rzadnej poważnej roli w swej karierze. Szczęscie, że zrezygnowała :)

neil__mccauley

Sandra Bullock to przeciętna aktorka do komedii romatycznych, a Hilary Swnak to utanlentowana, młoda osoba, dla której żadna rola nie jest wyznwaniem. Odpowiedźcie sobie sami czy Bullock dostała by Oscara.

ocenił(a) film na 1
Albertino

Film mi się nie podobał, ale muszę przyznać, że Hilary Swank nadawała się do tej roli nieporównywalnie lepiej niż Sandra Bullock. Kto w ogóle jej(Sandrze)proponował tę rolę?No po prostu śmiechem parsknęłam jak przeczytałam, że ktoś proponował.