PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123697}

Za wszelką cenę

Million Dollar Baby
2004
7,8 277 tys. ocen
7,8 10 1 277489
7,9 60 krytyków
Za wszelką cenę
powrót do forum filmu Za wszelką cenę

co za człowiek wymysla takie scenariusze nic tylko jedno wielkie nieszczescie główna bohaterka ma tyle szczescia ile zydzi w czasie II wojny swiatowej wiec trudno sie dziwic ze w koncu ja musieli usmiercic az sie nie chce wierzyc ze komus moglo by sie cos takiego przytrafic . i jeszcze jedno chyba najbardziej absurdalne okazuje sie ze ona przegrywa walke o mistrzostwo mimo ze znokaltowala przeciwniczke a ta dodatkowo ja zaatakowala w brutalny sposób łamiac wszystkie prawa sportu i czlowieczenstwa , ale pewnie to dodali zeby wysisnac troche łez i zagrac na emocjach jezeli o mnie chodzi to tylko mnie wkur... i na nerwach mi zagrali. dodatkowo chce powiedziec ze w czasie filmu bardziej niz wspolczulwem gł. bohaterce to mi sie niedobrze robiło jak mozna bylo zepsuc taki film. ps. jak zwykle swietny Morgan Freeman i te jego pogaduszki z Eastwoodem palce lizac

PINOKIO

człowieku. po pierwsze nie wymądrzaj się, bo wtym filmie "blue Bear" łamie tylko jedno prawo sportu, a gdybyś człowieku wsłuchał się w film to byś się skapnął,że ona taka własnie była(słynęła z okrucieństwa). Rozejrzyj się wokół i powiedz czy nie widzisz ludzi, któryrzy mają mało szczęścia? Ta bokserka miała szczęście. Spełniło się jej marzenie.PS.Logicznie myśląc to znokałtowana osoba nie jest w stanie zaatakować(a filmie ona jej nie znokałtowała, to była przerwa)oraz fajnie wiedzieć,że można lizać palce słuchając rozmowy:)

anulek_90

A Ty czlowieku lepiej sie zainteresuj regulaminem boksu a nie pieprzysz glupoty. "Lamie tylko jedno prawo sportu", tez mi cos