PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123697}

Za wszelką cenę

Million Dollar Baby
2004
7,8 278 tys. ocen
7,8 10 1 277661
7,9 62 krytyków
Za wszelką cenę
powrót do forum filmu Za wszelką cenę

nudny

ocenił(a) film na 6

Napewno mnie zmieszacie z błotem, ale ten film mnie nudził zasnąłem na nim dwa razy i nie obejrzałem go do końca

ocenił(a) film na 9
adamo0010

hahaha.. wydaje mi sie ze to milczenie (czyt. zupełny brak "błota" i czekogolwiek innego) jest najepszą odpowiedzią na tego posta :) żyj w zdrowiu

ocenił(a) film na 10
adamo0010

obejrzyj rambo to nie usniesz albo terminatora ;)

ocenił(a) film na 4
grungemint

No i po co takie debilne ironizujące odpowiedzi? "Za wszelką cenę", to nic specjalnego. To, że kolega na nim usnał, nie znaczy że jest fanem Terminatora, czy Rambo. Inna sprawa, że oba te filmy wpisały się do historii kina złotymi literami. Natomiast co sądzę o "Za wszelką cenę", to napisałem w swoim wpisie. Ten film jest tan przewidywalny i fabularnie prostacki, że obraża inteligentnych ludzi.

ocenił(a) film na 6
u_r_a_l

dokładnie ural_3. terminator i rambo to klasyka kina i wcale nie jest prawdą, że nie jestem fanem filmów jak wy to określacie ,,inteligentnych", przykładem jest to, że podobały mi sie filmy takie jak: efekt motyla, skazani na shawshank, requiem dla snu, myszy i ludzie itp. Tak na marginesie to nie uważam iz owy ,,Rambo" i ,, terminator" to filmy kretyńskie. Za kretyńskie uważam filmy typu American pie

ocenił(a) film na 10
adamo0010

nie napisałem ze Rambo jest kretyńskim filmem ,jasne że to klasyka gatunku,tylko że Za wszelką cenę to film który dotyka bardziej wrażliwych miejsc w twoim mózgu niż Rambo :)

ocenił(a) film na 9
u_r_a_l

Drogi "Uralu"
Wpisany złotymi literami "Rambo" nie jest przypadkiem bardziej "prostacki fabularnie" niż "Za wszelką cenę"?

ocenił(a) film na 8
LuckyOne

Bo taki Rabo, czy terminator jest filmem przeznaczonym dla przeciętnego widza, a przeciętny widz nie lubi myśleć nad tym co widzi, zresztą ludziom zawsze podoba się motyw bohatera herosa ratującego świat.
Ponadto porównywanie dramatu i kina rozrywkowego jest co najmniej nie na miesiącu.

Efekt motyle jest filmem rozrywkowym, i inteligentnym bym go ni nazwał

crreeyz

jak dla mnie 10/10. możecie się zgadzać lub nie, ale przecież nie bez powodu film zebrał tyle nagród...

ocenił(a) film na 9
igaanime

A pewnie że 10/10. Jeden z lepszych filmów jakie w ogóle widziałem.

ocenił(a) film na 7
HatoriHanso

ten film zrobił na mnie ogromne wrażenie, niesamowite wyczucie i niebanalna historia i wzruszający koniec, pięknie, ładnie ;]

ocenił(a) film na 6
nikal6

wiecie co? obejże go jeszcze raz tym razem do końca i wtedy wam napisze czy myliłem się co do niego, czy podtrzymam swoją opinię

ocenił(a) film na 10
adamo0010

tak zrób ten film trzeba oglądać do końca nie można inaczej

ocenił(a) film na 8
M_divine

ja nie zasnolem i twierdze ze to naprawde dobry film !

ocenił(a) film na 9
zychu93

Ja również uważam ze to kawał dobrego filmu. Może opowiada trochę nieprawdopodobną historię, ale warto obejrzeć. Ja się nie nudziłam.

ocenił(a) film na 6
Nika1402

Jestem 24h po obejrzeniu filmu i przyznaje sie do błędu, bo przedtem wyłączyłem go w niewłaściwym czasie. Początek mnie zdenerwował beznadziejną kłótnią o gruszkę i nagle film sie dosyc ladnie ,,rozwinął''. Choc moj kolega powiedzial ze ona zginie, bylem pewien ze na ringu, a jednak tak sie nie stało i za to wielki plus. Moja ocena za film to mocne 7/10

ocenił(a) film na 5
adamo0010

Poniżej moich oczekiwań. Film dobry, gra aktorów dobra, fajny wątek .. a jednak czegoś mi brakowało. Oglądałam ten film w 2 turach, w 1 nie dałabym chyba rady. Pozdrawiam