PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123697}

Za wszelką cenę

Million Dollar Baby
2004
7,8 278 tys. ocen
7,8 10 1 277664
7,9 62 krytyków
Za wszelką cenę
powrót do forum filmu Za wszelką cenę

prosty

ocenił(a) film na 4

Wydaje mi sie ze ten film jej po prostu banalny, nie ma w niem nic wyjątkowego... jest sobie twardziel i pełna pasji dziewczyna... on pęka i jej pomaga... nie rozumiem faktu nadania temu filmowi tylu oskarów... scenariusz mógłby kazdy napisac bo nie ma w niem nic nadzwyczajnego... Jak widac amerykanie lubia proste filmy :)

martynka999

Prosty film ? To o czym on Twoim zdanim był, skoro to takie proste napisać scenariusz, a historia taka banalna ?

ocenił(a) film na 10
martynka999

no coz, kazdy ma prawo do wlasnego zdania, ale skoro uwazasz ze ten film jest prosty to chyba go nie rozumiesz.
a jak chodzi oto co mowisz o scenariuszu, to widac ze sam nigdy nie probowales napisac scenariusza ani nakrecic filmu, bo wiedzialbys ze to wcale nie jest takie proste jak sie wydaje

ocenił(a) film na 8
fiela

Jest prosty - i dlatego taki wspaniały. Historia nie jest udziwniona , bez żadnych "upiękniaczy' , tylko stylowe , porządne kino w starym stylu , z dającym do myślenia finałem.

martynka999

Chyba nie masz nic wspólnego z prawdziwym kinem tylko siedzisz w takich plastikowych produkcjach jak American Pie. Masz pół roku na napisanie lepszego scenariusza. Udowodnij nim, że ten film to kiepskie kino!

ocenił(a) film na 9
martynka999

mam czasami wrażenie że takie posty piszą specjalnie żeby dużo ludzi na nie odpowiadało i żeby budziły kontrowersje !!Film osobiście mi sie bardzo podobał!Clint się spisał jako reżyser i aktor !!Morgan też oczywiście rewelacyjna rola ,Swonk też niebyła zła!!Film najprostrzy może być WIELKI musi byc dobrze ukazany i musi o czymś opowiadać!!Ten kto napisał że jest banalny...sam sobie wydaje opinie osobie nic dodac nic ująć! :):)

ocenił(a) film na 10
martynka999

a ja uważam ze martynka99 9 jest prostaczką i napewno nie jestr wyjątkowa A amerykanie nie są prości tylko niestety ty jesteś prosta