Wydaje mi sie ze ten film jej po prostu banalny, nie ma w niem nic wyjątkowego... jest sobie twardziel i pełna pasji dziewczyna... on pęka i jej pomaga... nie rozumiem faktu nadania temu filmowi tylu oskarów... scenariusz mógłby kazdy napisac bo nie ma w niem nic nadzwyczajnego... Jak widac amerykanie lubia proste filmy :)
Prosty film ? To o czym on Twoim zdanim był, skoro to takie proste napisać scenariusz, a historia taka banalna ?
no coz, kazdy ma prawo do wlasnego zdania, ale skoro uwazasz ze ten film jest prosty to chyba go nie rozumiesz.
a jak chodzi oto co mowisz o scenariuszu, to widac ze sam nigdy nie probowales napisac scenariusza ani nakrecic filmu, bo wiedzialbys ze to wcale nie jest takie proste jak sie wydaje
Jest prosty - i dlatego taki wspaniały. Historia nie jest udziwniona , bez żadnych "upiękniaczy' , tylko stylowe , porządne kino w starym stylu , z dającym do myślenia finałem.
Chyba nie masz nic wspólnego z prawdziwym kinem tylko siedzisz w takich plastikowych produkcjach jak American Pie. Masz pół roku na napisanie lepszego scenariusza. Udowodnij nim, że ten film to kiepskie kino!
mam czasami wrażenie że takie posty piszą specjalnie żeby dużo ludzi na nie odpowiadało i żeby budziły kontrowersje !!Film osobiście mi sie bardzo podobał!Clint się spisał jako reżyser i aktor !!Morgan też oczywiście rewelacyjna rola ,Swonk też niebyła zła!!Film najprostrzy może być WIELKI musi byc dobrze ukazany i musi o czymś opowiadać!!Ten kto napisał że jest banalny...sam sobie wydaje opinie osobie nic dodac nic ująć! :):)