Do tej pory zastanawiam się co to było...Podobno film, podobno horror, podobno amerykański, podobno grała tam panna Fox...
Fakt -- niewątpliwie komputerowo podrasowana Megan mogła się podobać ( nie tylko pryszczatym gimnazjalistom ) ale cóż z tego, skoro za jej aparycją nie stała ŻADNA gra aktorska? Belka drewna leżąca u mnie w garażu poradziłaby sobie lepiej niż ona.
Megan Fox - zgrabnym tyłkiem i napompowanymi ustami nie zawojujesz świata! Idź i zrób coś pożytecznego np. wyjedź na Antarktydę i podglądaj pingwiny.
Fabuła była cieńsza niż barszcz, więc nie ma o czym pisać.
Horroru tam nie było ( chyba że nagłe bicie serca na widok żabich ust M. )
Smutna to prawda, gdy okazuję się, że coś co miało potencjał zostało doszczętnie spartolone ;(
Beznadziejna jesteś ty dziewczynko skoro negujesz moje prawo do wyrażania własnej opinii. Mi film średnio się podobał i zawarłam to w swoim poście. Naucz się że trzeba szanować zdanie innych, a co do sucharów to sama je sobie wcinaj - skoro tak dobrze się na nich znasz. Bye bye.
Pudelka, masz sucharowy nick, z sucharowym avatarem i sucharową osobowością. Idź tworzyć swoje hejterskie teksty na pudelku, na filmwebie ludzie mają zbyt wysokie IQ jak dla Ciebie.
Moja droga, muszę przyznać, że tekstem z pingwinami trafiłaś w samo sedno! Niemal spadłam z fotela ze śmiechu gdy go przeczytałam:D
Ponieważ nie czytamy pudelka i nie wierzymy, i nie zgadzamy się ze wszystkim co pisze? Tak, rzeczywiście, jakie my biedne...
To, że ty się kochasz w Megan Fox nie znaczy, że kto inny nie ma prawa się wypowiedzieć o tej kobiecie inaczej. Nie każdy umiera z lesbijskiej miłości do niej. Albo więc przełkniesz tą gulę, albo niestety musisz iść do łazienki i się troszkę pociąć by sobie ulżyć.
Nie jesteś zabawna. Śmianie się z własnych dowcipów jest w złym guście gdy cała reszta milczy.
Zazdrość to brzydka rzecz. Poza tym, nie wszyscy prażą się pod lampami uv. Zapewne jesteś zbyt młoda by wiedzieć, że kiedyś ludzie się opalali na słońcu. Poza tym... dziewczyna z avatara nie jest mocno opalona. To jest raczej gra cieni.
Ty nie masz żadnego avatara więc a) albo nie umiesz go sobie ustawić b) masz zbyt małą wyobraźnię by znaleźć jakiś w internecie c) nie potrafisz obsługiwać google.
to tylko obrazuje jakiego pokroju ludziom ten film sie nie podoba. przepraszam z gory wszystkich innych normalnych ktorzy go nie lubia ale sami widzicie co tu sie dzieje ;)))))
Natalko skąd ty możesz mieć jakiekolwiek pojęcie o kinematografii? Masz takie samo pojęcie co o ludziach - znikome. Dobrze więc: przedstaw swoje inteligentne na poziomie argumenty, które świadczą o tym, że "Zabójcze ciało" zasługuje na 9/10. Proszę, scena jest Twoja...