Zabójcze ciało

Jennifer's Body
2009
4,9 57 tys. ocen
4,9 10 1 57268
5,1 23 krytyków
Zabójcze ciało
powrót do forum filmu Zabójcze ciało

Pokażmy nagą babę, zróbmy z tego halo i jest ok..? no nie

ocenił(a) film na 7
megdzia

eh kobiety, nigdy nie zrozumieja fenomenu 'golej baby' :( no nie

dolce8

eh faceci, nigdy nie zrozumieją fenomenu "bogata treść merytoryczna";p

użytkownik usunięty
megdzia

przecież to miała być zabawna,lekka czarna komedia.
Mi się film spodobał.
A może megdziu,zazdrościsz Megan TAKIEGO ciała? Nie martw się,teraz wszystko rozumiem . :)

megdzia

A od kiedy to kino rozrywkowe ocenia się na podstawie treści merytorycznej?

megdzia

Gdzie Ty widziałaś gołą babę? Nagość, która występuje w tym filmie jest częściowa.

użytkownik usunięty
spaczona

o właśnie! :D

ocenił(a) film na 5
spaczona

tak jest gdy ktoś obejrzy zwiastun lub zdjęcia z filmu bez zapoznania się z jego treścią... Poza tym, film zaciekawł mnie pod jednym względem - sukubus:) ciekawe, ciekawe...

a jak ktoś na Megan chce popatrzeć to w necie jest pełno jej zdjęć. Więc to dziecko, Megdzia, idiotycznie podchodzi do sprawy. Dlaczego film nagi instynk tak przyciągnął publiczność? Z POWODU AKTORKI! ech...

linek1988

i tak zdania nie zmienię, piszcie sobie co chcecie. Nie nie zazdroszczę. Have a fun:P

linek1988

Znaczy jak dla mnie film był niezły, ale spodziewałam się czegoś lepszego wiecie po takich okładkach i plakatach xDD

ocenił(a) film na 2
Olutkers

"A może megdziu,zazdrościsz Megan TAKIEGO ciała? Nie martw się,teraz wszystko rozumiem"
Klasyczna filmwebowa riposta... Brawo....

"A od kiedy to kino rozrywkowe ocenia się na podstawie treści merytorycznej?"
Albo na podstawie treści, albo żywej akcji, albo choćby masy efektów specjalnych (np. inny film z Fox:))
Którą z tych rzeczy możemy podziwiać w "Jennifer's Body"? Hmmm...

użytkownik usunięty
LuckyOne

Mowie tylko jak jest. :)
Flm byl bardzo dobry,a wiekszosc filmwebowiczow zazdrosci Fox urody.

tsa i intelektu;p

użytkownik usunięty
megdzia

Ale o co Wam chodzi? Megan gada madrze,widzialam z nia wywiady. Wie co powiedziec. To,ze ladna nie oznacza ze glupia,moje drogie. :)

ocenił(a) film na 2
megdzia

Pisanie o jej intelekcie pokazuje tylko Twój. Nie znasz jej osobiście, także nie wydaję mi się abyś mogła ją oceniać pod tym względem.

Cinublabla

Oceniam ludzi i mam do tego prawo...tym bardziej jeśli to ktoś medialny.... a nie osoba prywatna.Nie chce poznać jej osobiście:P Jak Cie widzą tak Cię piszą czy coś takiego.:P Czytałam parę wywiadów z Fox i mam dość....

LuckyOne

Chodziło o to, że ygdy widzisz taką reklamę filmu wyobrażasz sobie coś co naprawdę może być dobre. To się nazywa "siła reklamy" . Spodziewałam sie czegoś lepszego ale nie jestem aż tak zawiedziona.

linek1988

Zrobiłeś błąd nazywając mnie dzieckiem...i kolejny oceniając moje podejście jako idiotyczne....tu ocenia się filmy nie użytkowników! Najpierw dowiedz się o czym jest portal filmweb potem biadol.....

spaczona

Droga spaczona, mnie spacza i nie podoba mi się nagość znam wiele dobrych filmów gdzie nie ma centymetra oblesnych cyców dup i innych podobnych a sa dobre....więc jeśli mi sie film nie podoba to nie podoba i koniec,a swoje przemyślenia dotyczące zwiazku kina rozrywkowego i treści merytorycznej zachowaj dla siebie bo wstyd robisz.... Kino rozrywkowe tym bardziej ją posiada.... ps lub ten film po cichu....;p pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
megdzia

dla mnie to nie shit tylko extra film jakich malo
rewelacja
oby wiecej takich obrazow
a muza swietna

blobek

Jak dla mnie film w całości trzymała Amanda Seyfried, której raczej mogę wróżyć świetlaną przyszłość w kinie, o ile zagra w czymś, co zapadnie w pamięć widzów. Wracając do filmu, pełno czegoś, czego ani nie jestem pewny nazwać groteską, ani niewyszukaną grą nastrojów. Ogólnie dość mizernie i ... poniżej oczekiwań nawet jak na coś, czego się po tej produkcji spodziewałem. Dlaczego? Spodziewałem się lekkiego, niezbyt (jak to zazwyczaj bywa) wybrednego w środkach przekazu, dość zabawnego kina amerykańskiego w sam raz po męczącym dniu. A ten film zmęczył mnie jeszcze bardziej - nie dając w zamian tego, co zwykle oferuje kino z wyższej półki. Także słabo...

IceMan1988

IceMan1988 Masz rację, też myślałam że będzie dużoo lepiej. Spodziewałam się czegoś więcej.
Myślę, że Amanda Seyfried zagrała najlepiej ze wszystkich. O Megan się nie wypowiem, bo to pierwszy film z nią jaki obejrzałam.
Ale przyznacie mi rację, że soundtrack jest niezły ?
Pozdrawiam ; )

PREZES_fc

szału nie ma dupy nie urywa. ujdzie w tloku... gorsze było chociażby "wiem kto mnie zabił" więc... a Megan no nie wiem jest ładna, zgrabna niech gra...

ocenił(a) film na 3
Madiiii

ujdzie w tłoku :D

wtf_filmaniak

Megan Fox dostaje role za ładna twarz chociaż jej aktorstwo jest dobre to jednak nie robi szału.
We wszystkich filmach gra w tym samym motywie: piękna pewna siebie i tylko to.
Ona nie mogłaby zagrać roli w czym innym np. zagrać jakąś ofiare to do niej nie pasuje
Aktor musi być wszechstronny.'
Gdyby nie zainwestowała w swoje ciało poprzez chirurgie plastyczną nie wiem czy zagrałaby w tych filmach.
a spojżcie na role Amanda Michelle Seyfried każda inna i o czym innym opowiada nie to co Megan.

ale to tylko moja opinia chłopaki i tak za nią szaleją bo ma fajną dupe

ocenił(a) film na 1
skylerriddick

film podsumuje w jednym wyrazie : 'dno'.

ocenił(a) film na 7
lolek2417

Eee tam . Mi sie podobał .

ocenił(a) film na 7
Natkaaa

Film był dobry ;D . I boskaa Megan !! ;* <3

kalsek13

switaśnie

megdzia

A co zazdrościsz jej urody ? , w sumie masz czego bo jest naprawdę sexy , ale ocenianie tego filmu z pryzmatu ze gra w nim Megan jest głupie , bo film sam w sobie jest całkiem fajny (jedyne co mogę zarzucić temu filmowi to brak oryginalności bo jest to podróbka Tamary) , to tak samo jak kiedyś oceniano bardzo surowo dobry film "Dom woskowych ciał" bo grała w nim Paris Hilton której nie jestem jakimś wielbicielem , ale nie przeszkadza mi ona jak co niektórym..

Siwy1984

Mi Hilton w filmie o którym Pan wspomniał też nie przeszkadza...Fox w filmie mi przeszkadza. A co do zazdrości nie mam powodów.... ale Pana sprawa w co wierzy. Głupie gadanie ze oceniam filom po aktorce. To po prostu gniot jakich jest wiele...i to ocena na podstawie treści, scenariusza itp. a nie obsady jednej roli. Dodatkowo proszę Pana nie zwracać się do mnie na "Ty".

megdzia

hehe jestem w szoku..

Siwy1984

Ja też.

megdzia

Śmiechu warte :)

Siwy1984

Pana wypowiedzi na pewno. Ale cóż się dziwić, chociaż, po osobie która ma prawie 30 lat można by się więcej spodziewać.

megdzia

No właśnie dlatego że mam prawie 30 lat staram się raczej unikać bezsensownych dyskusji z dzieciakami (szkoda mi po prostu na to czasu) , nie uważam tego filmu za jakieś arcydzieło (widziałem masę lepszych) , ale też na pewno nie powiem o tym filmie źle , ponieważ jako kino rozrywkowe w moich oczach się sprawdził i na siódemkę sobie zasłużył.
Ze wzrokiem to musisz chyba faktycznie coś mieć , bo jakoś sobie nie przypominam żeby w tym filmie były jakieś gołe baby.

Siwy1984

A zatem zaniechaj dalszego biadolenia ze mną. KONIEC

ocenił(a) film na 7
megdzia

"Pokażmy nagą babę"
Gdzie ty, dziecko, widziałaś tam nagą babę? Wzrok szwankuje, czy umysł płata figle?

Max66

I to i to:)

ocenił(a) film na 7
megdzia

A u dziadka Maxa wszystko działa ;-)