PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=785620}

Zabójcze maszyny

Mortal Engines
2018
5,8 38 tys. ocen
5,8 10 1 38023
4,5 11 krytyków
Zabójcze maszyny
powrót do forum filmu Zabójcze maszyny
Dimetro

Będzie. Pojawiła się o tym informacja na niektórych plakatach. Do wyboru będą także polskie napisy.

Kwasiboromir

Ciekawe czy zachowają Baumana pod Weavinga :)

Dimetro

Fajnie by było jak by był czeski dubbing i napisy>

smaluu

Prędzej ukraiński

Dimetro

W jednej z polskich sieci kin wielosalowych - rzeczywiście od 18. listopada wyświetlano (być może nadal się wyświetla?) także wersję z dubbingiem ukraińskim, jako "Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда". Publiczność prawdopodobnie się znalazła.

Dimetro

ja niechcący wybrałem się na ten film z dubbingiem. I zaskakująco dobrze mi się oglądało.

nie oglądałem filmu z dubingiem kupe lat w kinie a tu mi kompletnie nie przeszkadzał

ocenił(a) film na 7
BartasBartas

Miałem identycznie wczoraj. Nie chodzę na dubbing z zasady, ale wczoraj kupiłem bilet nie spoglądając jaka to wersja i przez przypadek kupiłem na dubbing i szczerze też mi nie przeszkadzał aż tak bardzo.

Co nie zmienia mojego nastawienia do dubbingu i uważam że film i tak pewnie dużo stracił. Zobaczę jeszcze wersję z napisami i porównam.

BartasBartas

Może to dlatego, że film jest widowiskowy i można skupić się na obrazie, a oko nie ucieka bez przerwy w doł żeby przeczytać napisy.

użytkownik usunięty
Dimetro

Nigdy w życiu nie poszłabym na żaden film z dubbingiem, jeśli grałby w nim Hugos, no po prostu nie. Dla mnie to jest profanacja iść na film w wersji dubbingowej, w którym grają aktorzy o mega charyzmatycznych głosach (Rickman, Cumberbatch i inni), których można by słuchać bez końca.