Widze ze Polaczki Zanizaczki w natarciu... Co za narod ... Film moze d... Nie urywa ale 1? Jak dla mnie oceny od 1-3 to jak prozba o Eutanazje.
bo to dziala w przypadku januszy i grazynek cebulakow - P*dole, nienawidze s-f i wole Szkole na TVN wiec dam jedynke, a ch*j niech ma niska ocene...
widze, że klasycznie z waszej strony.
"Film jest zajebisty a każdy kto twierdzi inaczej jest januszem co się nie zna i ogląda szkołe i ukryte sprawy!"
brawo chłopcy! Wasze zdanie to jedyne słuszne zdanie a reszta to głupki
Mi tez film się nie spodobał kiepski scenariusz gra aktorska również na dodatek nie wyświetla się go w Polsce w 3d
chlopcy to sa u szewca, to po pierwsze primo, po drugie primo to odnioslem sie do ocen jakie wystawiaja Janusze Filmwebu przed obejrzeniem filmu... O ukrytych sprawach nie wspominalem, nie wiem co tam jeszcze ogladasz ;)
no tak dalej ciśniesz klasycznie czyli personalny atak. Jeszcze się przyjeb do zdjęcia w avatarze do ksywki i skomentuj jakąś moją ocene filmu że słaby jest i żebym wrócił oglądać jakieś tam swoje filmy...
I wtedy będzie już twój wizerunek janusza buraka kompletny.
Dałam temu filmowi 3 i swoją ocenę podtrzymuję. Samo efektowne CGI to dla mnie zdecydowanie za mało, bym mogła dobrze się bawić na filmie. Ten konkretny film jest durnowaty pod względem założonego świata - nic tu się nie składa logicznie ani pod względem stosowanych technologii, ani racjonalnego wykorzystania ograniczonych zasobów. Sama intryga, to klisze na kliszach. No i ostatnia scena, to taki debilny pacyfizm, że żołądek skręca.
I żeby było jasne, TVN nie oglądam, a SF interesuję się od 35 lat - więc co jak co, ale o budowaniu wiarygodnych światów pojęcie dobre mam.